Gratia de fiecare zi

Gratia de fiecare zi - Marianne Williamson
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roGratia de fiecare zi
Comanda acum "Gratia de fiecare zi - Marianne Williamson" de pe libraria ishop la pretul de 8,55 lei
Descriere carte:

Pace in fiecare zi. Scop in fiecare zi. Speranta~ in fiecare zi. Iubire in fiecare zi. Binecuvantare in fiecare zi.

In aceste pagini, Marianne Williamson, autor de mare popularitate si conferentiar, ne poarta~ pasii inapoi catre originea noastra spirituala~, cercetand ca~ile prin care ne putem hrani sufletul, intr-o lume deosebit de aspra~. Dificultatile mari si mici din existenta noastra cotidiana~, ne provoaca sa~ ne deschidem inimile si mintile. Printr-o atitudine plina~ de speranta~, printr-o chemare la iertare si o sarbatorire a miracolelor, M. Williamson ne ajuta~ sa~ gasim legatura noastra sacra~ cu lumea obisnuita~. Asta, deoarece indiferent unde suntem sau ce facem, posibilitatea de a fi fericiti este prezenta~. Avem dreptul la satisfactiile aduse de gratia de fiecare zi.

Pentru fiecare suflet exista un loc plin de bogatii spirituale si de puteri miraculoase. Gratia de fiecare zi ne ajuta sa scoatem la suprafata resursele noastre interioare, pe masura ce punem bazele unei vieti mai pline de gratie divina: o viata in care sa nu mai dam vina pe altii si in care sa nu mai judecam pe nimeni; o viata in care modul de a calatori spre o destinatie este la fel de important ca si destinatia insasi; o viata in care sa ne facem timp pentru a ne bucura de linistea sacra; o viata in care se intampla miracole.

Marianne Williamson ne poarta pasii printr-o zi dintr-o asemenea viata, ajutandu-ne sa cultivam spiritul prin tot ce traim, incepand cu sentimentele noastre de suparare, vinovatie si invidie si terminand cu cele de plictiseala, neliniste, disperare si fericire. Atunci cand vom putea stapani capacitatile miraculoase din interiorul nostru, ne vom putea schimba pe noi insine, vietile noastre, precum si lumea in care traim.

Deci, inchideti ochii, respirati adanc, deschideti aceasta carte si lasati ca vraja, activata prin bagheta magica, sa se desfasoare.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Gratia de fiecare zi
Cartea Gratia de fiecare zi in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Gratia de fiecare zi - Marianne Williamson" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cartea adolescentului - Pavel Corut Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Pavel Corut
5,22 lei
Automobile. Cunoastere, intretinere si intretinere - Fratila Gheorghe , Fratila Mariana , S. Samoila Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Fratila Gheorghe , Fratila Mariana , ...
23,75 lei
Mantuirea de dupa cumplita ratacire - Pavel Corut Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Pavel Corut
19,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
DiverseCarti recomandate din categoria Diverse