Graffiti. Arta strazii pe cinci continente

Graffiti. Arta strazii pe cinci continente - Nicholas Ganz
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roGraffiti. Arta strazii pe cinci continente
  • Autor: Nicholas Ganz
  • Editura: Vellant
  • Colectia:
  • Categoria: Arta
  • ISBN:
  • An aparitie: 2008
  • Numar de pagini: 0
  • Format carte:
Comanda acum "Graffiti. Arta strazii pe cinci continente - Nicholas Ganz" de pe libraria ishop la pretul de 113,05 lei
Descriere carte:
Cu mai mult de 2.000 de reprezentari ale operelor graffiti create de peste 180 de artisti, Graffiti. Arta strazii pe cinci continente este, fara indoiala, cea mai cuprinzatoare si actuala descriere a acestui fenomen artistic. Nicholas Ganz combina experienta lui subiectiva cu marturiile artistilor graffiti si ofera astfel o perspectiva din interior asupra principalelor curente si evolutii stilistice care definesc arta graffiti asa cum o stim astazi: un fenomen global. Nicholas Ganz (posesorul pseudonimului Keinom) este un artist german, originar din Essen. Pasionat deopotriva de arta stradala si de cea conventionala, el a calatorit in aproape intreaga lume pentru a strange materialul din care a rezultat aceasta carte. A adunat date despre arta strazii, respectiv despre graffiti, in mai bine de zece ani. El continua sa picteze, sa scrie si sa faca design. Pentru mai multe detalii despre Nicholas Ganz si creatiile sale, puteti accesa www.keinom.com sau www.graffitiworld.org.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Graffiti. Arta strazii pe cinci continente
Cartea Graffiti. Arta strazii pe cinci continente in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Graffiti. Arta strazii pe cinci continente - Nicholas Ganz" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
1111111 - David P.Schloss Urmatoarea carte recomandata din categoria Arta
David P.Schloss
0,00 lei
100 Cele Mai Frumoase Muzee Ale Lumii - Traducere: Mircea Moldovanu, Roxana Birsanu, Augustin Fratila Urmatoarea carte recomandata din categoria Arta
Traducere: Mircea Moldovanu, Roxana B...
89,10 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ArtaCarti recomandate din categoria Arta