Ghidul redactarii ?n Relatii Publice

Ghidul redactarii ?n Relatii Publice - Merry Aronson, Don Spetner, Carol Ames
Pret: 29,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roGhidul redactarii ?n Relatii Publice
Comanda acum "Ghidul redactarii ?n Relatii Publice - Merry Aronson, Don Spetner, Carol Ames" de pe libraria ishop la pretul de 29,00 lei
Descriere carte:

Ghidul redactarii in relatii publice era digitala propune o abordare simpla si practica a redactarii materialelor de PR, de la obisnuitele comunicate de presa, scrisori de pitch, biografii si alerte media, la discursuri mult mai complexe si sofisticate, propuneri de campanii media, raspunsuri la situatiile de criza, precum si scrierea publicatiilor interne. In plus aflam cum sa tinem pasul cu toate practicile nou aparute in PR, precum si cu viteza care caracterizeaza era digitala in care traim.

Acest ghid atotcuprinzator ne ofera instructiuni la cheie pentru diferitele tipuri de texte scrise, acestea fiind sustinute cu exemple din viata reala si cu situatii ipotetice.

Fiecare document in parte este analizat pentru ca cititorul sa inteleaga intregul proces al conceperii si scrierii unor astfel de documente. Explicatiile si conceptele prezentate de autori sunt usor de inteles, aratand cititorului ce anume trebuie sa evite si ce anume trebuie sa includa intr-un text de PR. Asa cum afirma si autorii Ghidului redactarii in PR, un specialist de succes trebuie sa detina abilitatea de a comunica idei, informatii si emotii, clar, concis, exact si credibil, trebuie sa poata scrie in mai multe stiluri, pe mai multe tonuri sau voci, pentru diferite tipuri de public.

Bazandu-se pe anii de experienta din interiorul unor companii renumite la nivel mondial si in agentiile de relatii publice, pe munca lor cu studentii si pe discutiile avute cu colegii din bransa, autorii ne pun la dispozitie toate secretele necesare pentru a darama barierele de redactare si pentru a ne face mesajul auzit de catre un public cat mai larg.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Ghidul redactarii ?n Relatii Publice
Cartea Ghidul redactarii ?n Relatii Publice in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Ghidul redactarii ?n Relatii Publice - Merry Aronson, Don Spetner, Carol Ames" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Totul despre relatiile publice. Editia a II-a - Doug Newsom, Judy VanSlyke Turk, Dean Kruckeberg Urmatoarea carte recomandata din categoria Relatii publice / Comunicare
Doug Newsom, Judy VanSlyke Turk, Dean...
61,70 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Relatii publice / ComunicareCarti recomandate din categoria Relatii publice / Comunicare