Ghidul parfumului

Ghidul parfumului - Rebecca Veuillet-Gallot
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roGhidul parfumului
Comanda acum "Ghidul parfumului - Rebecca Veuillet-Gallot" de pe libraria ishop la pretul de 37,05 lei
Descriere carte:
Un ghid ilustrat care va ajuta in alegerea parfumului potrivit, va permite sa descoperiti produse noi si sa aflati istoria si compozitia acestora.

"O femeie care nu se parfumeaza nu are viitor." - COCO CHANEL

In spatele acestor cuvinte, usor categorice, se ascunde o realitate fundamentala: dincolo de placere, parfumul a devenit expresia individualitatii noastre. Mai mult decat o mireasma, el este o emotie regasita, un alt mod de a ne sublima personalitatea.

La fel ca muzicienii, creatorii de parfumuri compun cu ajutorul unor "note"? a caror imbinare reusita tine de misterul amestecarii esentelor. O parte din aceasta magie va este dezvaluita aici, prin evocarea a peste patru sute de parfumuri clasate dupa familiile olfactive: florale, ambrate, lemnoase, arome de feriga etc. Diversitatea produselor este foarte mare si nu intotdeauna e usor sa gasim parfumul dorit, dar si potrivit in functie de anotimp ori de circumstante.

Daca sunteti in cautarea unui cadou sau a unui produs nou, va vor fi de un real folos sfaturile si informatiile oferite de Rebecca Veuillet-Gallot, creator-junior de parfumuri, in acest ghid unic, care va ajuta sa descoperiti intreaga bogatie de parfumuri a acestui univers.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Ghidul parfumului
Cartea Ghidul parfumului in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Ghidul parfumului - Rebecca Veuillet-Gallot" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Faceti avere - Pavel Corut Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Pavel Corut
9,50 lei
Stiinta despre om si traditia - Gilbert Durand Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Gilbert Durand
21,85 lei
Bunul-gust. Suntem ceea ce ne place - Peter Trifonas, Effie Balomenos Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Peter Trifonas, Effie Balomenos
36,58 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
DiverseCarti recomandate din categoria Diverse