Ghidul nesimtitului

Ghidul nesimtitului - Radu Paraschivescu
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roGhidul nesimtitului
Comanda acum "Ghidul nesimtitului - Radu Paraschivescu" de pe libraria ishop la pretul de 19,80 lei
Descriere carte:
Nesimtirea e un virus redutabil, cu instalare rapida si efecte demolatoare. Ea se instaleaza in aproapele anonim, dar ii afecteaza mai mult pe cei din jur.

Nesimtitul devine pe zi ce trece o prezenta constanta, greu de evitat si imposibil de strunit. In tren sau la opera, in autobuz sau la biserica, in parc sau la teatru, in Parlament sau la bloc, reprezentantii acestei categorii fondeaza un cult volatil, fara agenda si fara orizont. Religia lor e sfidarea celorlalti. Nesimtitul nu are un cod de reguli, dar se comporta ca si cum l-ar avea. E invaziv pana la ubicuitate, pisalog pana la nevroza si vociferant pana la delir. Il vezi unde nu te astepti, il auzi peste tot, il adulmeci la fiecare colt de strada si pe fiecare culoar de vagon. Insa nici macar el nu detine toate parghiile mestesugului. E imperfect si are nevoie de indrumari. Exact asta face Ghidul nesimtitului - furnizeaza reglajele necesare celor ispititi de performanta in domeniu. Sigur, miza lui formativa si informativa e o gluma. Ghidul nesimtitului vrea in primul rand sa amuze. Numai ca in spatele tonului ironic al cartii rasar fapte, intamplari si buclucuri de care foarte multi dintre noi au avut parte. Si peste care n-au putut trece doar cu un dus, o caseta cu muzica de relaxare sau o injuratura bine tintita.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Ghidul nesimtitului
Cartea Ghidul nesimtitului in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Ghidul nesimtitului - Radu Paraschivescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Mic dictionar pentru indragostiti - Xiaolu Guo Urmatoarea carte recomandata din categoria Satira si Umor
Xiaolu Guo
37,99 lei
Fie-ne tranzitia usoara. Perle romanesti - Paraschivescu Radu Urmatoarea carte recomandata din categoria Satira si Umor
Paraschivescu Radu
13,50 lei
Calendarul imbecililor - Cavazzoni Ermanno Urmatoarea carte recomandata din categoria Satira si Umor
Cavazzoni Ermanno
12,60 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Satira si UmorCarti recomandate din categoria Satira si Umor