Ghidul Xenofobului - Elvetienii

Ghidul Xenofobului - Elvetienii - Paul Bilton
Pret: 17,01 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roGhidul Xenofobului - Elvetienii
  • Autor: Paul Bilton
  • Editura: Nemira
  • Colectia: Bonton
  • Categoria: Diverse
  • ISBN: 978-606-8073-26-2
  • An aparitie: 2009
  • Numar de pagini: 128
  • Format carte: 107 x 178 mm
Comanda acum "Ghidul Xenofobului - Elvetienii - Paul Bilton" de pe libraria ishop la pretul de 17,01 lei
Descriere carte:
O capodopera in miniatura, un univers in format de buzunar: micile calitati si marile defecte ale omenirii, intr-o calatorie sarmanta si ireverentioasa, plina de umor si onestitate. Vindeca de xenofobie aproape garantat!

"Potrivit legilor fizicii, bondarul ar trebui sa fie incapabil sa zboare. In mod asemanator, conform legilor economice, Elvetia nu ar trebui sa o duca atat de revoltator de bine. Fara iesire la mare, cu o piata interna mai mica decat Londra, vorbitoare de patru limbi diferite, fara resurse naturale - in afara de energia hidroelectrica, putina sare si inca si mai putin peste -, fara piete asigurate pentru produsele sale prin intermediul coloniilor sau al apartenentei la un pact comercial, ea ar trebui sa fi dat de mult cu fundul de pamant. Cu toate acestea, elvetienii sunt singurii in comparatie cu care nemtii par ineficienti, francezii nediplomati si texanii saraci. "

"Traversarea strazii in Elvetia este o operatiune riscanta, desi trecerile semnalizate abunda. Toti pietonii elvetieni care traverseaza au o trasatura comuna: se misca de doua ori mai incet decat in mod obisnuit si rar arunca o privire in lateral masinilor care au oprit sa ii astepte. Autoritatile au lansat chiar si o campanie pentru a convinge cele doua parti sa stabileasca un contact vizual - teoretic, preferabil contactului dintre bara de protectie si picior. Nu este de mirare ca traversarea mai sigura se face pe oriunde altundeva, cand te gandesti ca 60% din accidentele cu pietoni au loc pe zebre."


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Ghidul Xenofobului - Elvetienii
Cartea Ghidul Xenofobului - Elvetienii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Ghidul Xenofobului - Elvetienii - Paul Bilton" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Judecata de apoi - Col. Florian Garz Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Col. Florian Garz
12,35 lei
Cele sapte varste ale femeii - Rosemary Leonard Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Rosemary Leonard
18,90 lei
Legende despre animale salbatice, domestice si de ferma - Nicoleta Coatu (ingrijire Editie) Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Nicoleta Coatu (ingrijire Editie)
5,61 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
DiverseCarti recomandate din categoria Diverse