Ghidul Verde Michelin Romania

Ghidul Verde Michelin Romania - Michelin
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roGhidul Verde Michelin Romania
Comanda acum "Ghidul Verde Michelin Romania - Michelin" de pe libraria ishop la pretul de 46,55 lei
Descriere carte:
Romania vazuta prin ochii Michelin este frumoasa si, pe alocuri, foarte frumoasa. Sibiu, biserica fortificata de la Prejmer, Sighetu Marmatiei si Vaile din Maramures, Bucovina cu manastirile pictate sau Delta Dunarii au primit 3 stele Michelin, garantia frumusetii turistice recunoscuta in toata lumea.

Ghidul Verde Michelin Romania - bogat ilustrat - este alcatuit pe sapte regiuni, cu peisaje variate, la care se adauga o mare diversitate a patrimoniului si mostenirii culturale, influente istorice ale civilizatiilor otomana, germana, austro-ungara etc. Fiecare dintre aceste regiuni poate deveni o destinatie in sine. Sunt propuse numeroase trasee pentru automobile in afara cararilor batute, permitand pastrarea unui mare grad de libertate in programarea calatoriei. De asemenea, o selectie de adrese si de informatii practice in ceea ce priveste posibilitatile de cazare, masa, transportul, mari evenimente etc.
Pentru pregatirea Ghidului Verde Romania, autorii prestigioasei colectii de ghiduri Michelin au colindat intreaga tara timp de mai multe luni, vizitand un numar mare de locuri. Selectia a fost riguroasa, zonele fiind delimitate in functie de 9 criterii, printre care prima impresie, renumele sau popularitatea, accesibilitatea si ospitalitatea.
Turistul roman are acum sansa sa isi programeze o vacanta de neuitat in tara sa.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Ghidul Verde Michelin Romania
Cartea Ghidul Verde Michelin Romania in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Ghidul Verde Michelin Romania - Michelin" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Rough Guides. Austria - J. Bousfield Urmatoarea carte recomandata din categoria Harti turistice
J. Bousfield
52,16 lei
Europa. Ghidul calatorului - Mike Gerrard Urmatoarea carte recomandata din categoria Harti turistice
Mike Gerrard
71,16 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Harti turisticeCarti recomandate din categoria Harti turistice