Ghidul Schengen al consulului

Ghidul Schengen al consulului - Visoiu Cornel
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roGhidul Schengen al consulului
Comanda acum "Ghidul Schengen al consulului - Visoiu Cornel" de pe libraria ishop la pretul de 71,15 lei
Descriere carte:
Ghidul Schengen al consulului   reprezinta un instrument destinat unei documentari rapide asupra principalelor reglementari si norme europene din domeniu, util nu numai prestatorului de servicii consulare, ci si studentilor si celor cu preocupari legate de dreptul comunitar.

Pentru simplificarea consultarii materialului, documentele comunitare au fost grupate tematic, iar la fiecare act normativ au fost operate de catre autor modificarile si completarile intervenite pana la data de 31 martie 2009. In cazul textelor care nu au fost inca publicate in limba romana, au fost efectuate traducerile corespunzatoare, iar anexele au fost reproduse in masura in care au fost considerate concludente.
Astfel, lucrarea pune la dispozitia cititorului informatia necesara unei documentari adecvate, intr-un domeniu in care volumul imens si complexitatea reglementarilor comunitare, multitudinea surselor de informare, precum si permanentul proces de transformare si adaptare a reglementarilor mentionate presupun o pregatire corespunzatoare.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Ghidul Schengen al consulului
Cartea Ghidul Schengen al consulului in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Ghidul Schengen al consulului - Visoiu Cornel" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Regimul juridic al teritoriilor submarine - Trocan Magdalena Urmatoarea carte recomandata din categoria Drept international
Trocan Magdalena
37,91 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Drept internationalCarti recomandate din categoria Drept international