Ghidul Manierelor Elegante In Afaceri

Ghidul Manierelor Elegante In Afaceri - Mitchell Mary, Corr John
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roGhidul Manierelor Elegante In Afaceri
Comanda acum "Ghidul Manierelor Elegante In Afaceri - Mitchell Mary, Corr John" de pe libraria ishop la pretul de 25,00 lei
Descriere carte:
Daca pana nu demult mergeam la serviciu ?mbracati dupa cum credeam de cuviinta si fiecare cu cuviinta lui, ?n ultima vreme lucrurile s-au schimbat. La un loc de munca modern, trebuie sa avem o anumita tinuta ca sa ne ?ncadram ?n regulile de eticheta impuse, si ele, de globalizare. Aceasta carte ne ?nvata cum sa facem acest lucru, dar nu numai atat. Ne spune scurt si la obiect cum sa ne purtam la serviciu, la dineuri oficiale, ?n echipa de sport a companiei, la mese cu clienti - acasa sau la restaurant -, ?n calatorii de afaceri ?n alte tari. Cum sa facem prezentari, cum sa respectam ierarhia ?ntr-o companie, cum sa facem si sa primim critici si complimente, cum sa recunoastem semnele unei hartuiri sexuale si ce atitudine sa luam, cum sa vorbim ?n public si cum sa ?nvingem tracul si multe alte situatii care pot aparea la serviciu. Oricine are ceva de ?nvatat din acest ghid, oricat de expert s-ar crede ?n asemenea privinte. Experta ?n aceste probleme este ?nsa autoarea, Mary Mitchell, care a mai scris si Dear Ms. Demeanor, precum si Ghidul manierelor elegante pentru secolul XXI, a carui traducere a aparut tot la Editura Paralela 45. Mary Mitchell este si fondatoarea companiei de consultanta Uncommon Courtesies, care are ca scop instruirea corporatiilor si indivizilor ?n arta interactiunii personale.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Ghidul Manierelor Elegante In Afaceri
Cartea Ghidul Manierelor Elegante In Afaceri in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Ghidul Manierelor Elegante In Afaceri - Mitchell Mary, Corr John" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Critica La Persoana Intai - N. Steinhardt Urmatoarea carte recomandata din categoria Nefiltrate
N. Steinhardt
9,81 lei
Mediatorul - John Grisham Urmatoarea carte recomandata din categoria Nefiltrate
John Grisham
35,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
NefiltrateCarti recomandate din categoria Nefiltrate