Ghid practic roman-turc & dictionar minimal

Ghid practic roman-turc & dictionar minimal - Kamer Hameed
Pret: 15,53 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roGhid practic roman-turc & dictionar minimal
Comanda acum "Ghid practic roman-turc & dictionar minimal - Kamer Hameed" de pe libraria ishop la pretul de 15,53 lei
Descriere carte:
Insotitor de nadejde prin Turcia (tara "sprijinita" pe doua continente, a carei istorie medievala se impleteste atat de trainic cu cea a tarilor romane din acea vreme) prin, de ce nu, Republica Turca a Ciprului de Nord, in unele regiuni din Bulgaria sau, mai stii, poate chiar prin Germania (acolo unde vorbitorii limbii turce, spun statisticile, ar fi in numar de vreo doua milioane), ghidul te scoate din "incurcaturile lingvistice" in care te-ai putea afla la granita, la cumparaturi, in restaurant, la medic, la piata, la plaja, in muzeu sau in taxi, in sfarsit oriunde altii ar da din colt in colt fara el. Unde mai pui ca "invataturile" pe care ti le da, departe de a fi schematice, sunt stimulatoare, dezvaluindu-ti, pe langa "regulile limbii" (pai, da, ca turca asta chiar ca-i cu totul "anapoda" pentru noi, romanii), o sumedenie dintre traditiile scrise si nescrise ale locului, facand dintr-o banala "carticica de buzunar" a oricarui turist un mic concentrat de studiu de limba, de cultura si civilizatie turca, cat sa nu faci cumva vreo gafa si sa incepi sa te gandesti serios la niste aprofundarile sistematice pentru care, sunt convins, o sa-ti deschida pe deplin gustul. Nu-i asa ca n-ai facut rau si-ai ales-o? Si nici nu ti-a ocupat prea mult loc prin bagaje, nu?

Pronuntia. Alfabetul. Abrevieri (generale; in ghid); Generalitati; Relatii interumane; La drum; Calatorind cu copiii; Persoane cu handicap in vacanta; Cazare; Gastronomie; Vizite si excursii; Concediu la mare, activ si creativ; Divertisment; Cumparaturi; Sanatate; Important de la A la Z; Compendiu gramatical; Dictionar roman-turc; Dictionar turc-roman.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Ghid practic roman-turc & dictionar minimal
Cartea Ghid practic roman-turc & dictionar minimal in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Ghid practic roman-turc & dictionar minimal - Kamer Hameed" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Ghid de conversatie Roman - Grec - Daniela Petcu Urmatoarea carte recomandata din categoria Ghiduri de conversatie
Daniela Petcu
9,50 lei
Ghid de conversatie roman-rus - Emil Iordache Urmatoarea carte recomandata din categoria Ghiduri de conversatie
Emil Iordache
18,95 lei
Ghid de conversatie roman-englez - Maria Ana Tupan Urmatoarea carte recomandata din categoria Ghiduri de conversatie
Maria Ana Tupan
8,55 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Ghiduri de conversatieCarti recomandate din categoria Ghiduri de conversatie