Ghid practic roman-spaniol & dictionar minimal

Ghid practic roman-spaniol & dictionar minimal - Rosina Nogales
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roGhid practic roman-spaniol & dictionar minimal
Comanda acum "Ghid practic roman-spaniol & dictionar minimal - Rosina Nogales" de pe libraria ishop la pretul de 13,46 lei
Descriere carte:
Insotitor de nadejde prin Spania si chiar prin indepartata America Latina, ghidul te scoate din "incurcaturile lingvistice" in care te-ai putea afla la granita, la cumparaturi, in restaurant, la medic, la piata, la plaja, in muzeu sau in taxi, in sfarsit oriunde altii ar da din colt in colt fara el. Unde mai pui ca "invataturile" pe care ti le da, departe de a fi schematice, sunt stimulatoare, dezvaluindu-ti, pe langa "regulile limbii" (macar ca ruda a romanei, spaniola isi are, si ea, "tainele" ei), o sumedenie dintre traditiile scrise si nescrise ale locului, facand dintr-o banala "carticica de buzunar" a oricarui turist un mic concentrat de studiu de limba, de cultura si civilizatie iberica si sud-americana chiar, cat sa nu faci cumva vreo gafa si sa incepi sa te gandesti serios la niste aprofundarile sistematice pentru care, sunt convins, o sa-ti deschida pe deplin gustul. Nu-i asa ca n-ai facut rau si-ai ales-o? Si nici nu ti-a ocupat prea mult loc prin bagaje, nu?

Pronuntia. Alfabetul. Abrevieri; Cuvinte si expresii generale; Relatii interumane; Pe drum; La drum cu copiii; Persoane cu handicap in vacanta; Cazare; Gastronomie; Vizite si excursii; Concediu la mare, activ si creativ; Divertisment; La cumparaturi; Sanatate; Important de la A la Z; Compendiu gramatical; Dictionar roman-spaniol; Dictionar spaniol -roman.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Ghid practic roman-spaniol & dictionar minimal
Cartea Ghid practic roman-spaniol & dictionar minimal in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Ghid practic roman-spaniol & dictionar minimal - Rosina Nogales" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Ghid de conversatie roman-ebraic - Ion-Mihail Iosif Urmatoarea carte recomandata din categoria Ghiduri de conversatie
Ion-Mihail Iosif
8,55 lei
Ghid de conversatie Roman-Spaniol - Aurelia Berusca Urmatoarea carte recomandata din categoria Ghiduri de conversatie
Aurelia Berusca
4,75 lei
Ghid de conversatie Roman-Bulgar - Paraschiva Boboc Urmatoarea carte recomandata din categoria Ghiduri de conversatie
Paraschiva Boboc
9,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Ghiduri de conversatieCarti recomandate din categoria Ghiduri de conversatie