Ghid practic roman-maghiar & dictionar minimal

Ghid practic roman-maghiar & dictionar minimal - Agnes Degen-Polgar
Pret: 13,46 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roGhid practic roman-maghiar & dictionar minimal
Comanda acum "Ghid practic roman-maghiar & dictionar minimal - Agnes Degen-Polgar" de pe libraria ishop la pretul de 13,46 lei
Descriere carte:
Insotitor de nadejde prin Ungaria si, la drept vorbind, chiar prin unele regiuni transilvane ale tarii noastre, ghidul te scoate din "incurcaturile lingvistice" in care te-ai putea afla la granita, la cumparaturi, in restaurant, la medic, la piata, la plaja, in muzeu sau in taxi, in sfarsit oriunde altii ar da din colt in colt fara el. Unde mai pui ca "invataturile" pe care ti le da, departe de a fi schematice, sunt stimulatoare, dezvaluindu-ti, pe langa "regulile limbii" o sumedenie dintre traditiile scrise si nescrise ale locului facand dintr-o banala "carticica de buzunar" a oricarui turist un mic concentrat de studiu de limba, de cultura si civilizatie maghiara, cat sa nu faci cumva vreo gafa si sa incepi sa te gandesti serios la niste aprofundarile sistematice pentru care, sunt convins, o sa-ti deschida pe deplin gustul. Nu-i asa ca n-ai facut rau si-ai ales-o? Si nici nu ti-a ocupat prea mult loc prin bagaje, nu?

Pronuntia. Alfabetul. Abrevieri (in ghid; generale); Generalitati; Relatii interumane; La drum; In calatorie cu copiii; Calatoria cu persoane cu dizabilitati; Cazare; Gastronomie; Vizite si excursii; Concediu la mare si concediu activ; Divertisment; La cumparaturi; Sanatate; Important de la A la Z; Compendiu gramatical; Dictionar roman-maghiar; Dictionar maghiar-roman.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Ghid practic roman-maghiar & dictionar minimal
Cartea Ghid practic roman-maghiar & dictionar minimal in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Ghid practic roman-maghiar & dictionar minimal - Agnes Degen-Polgar" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Ghid de conversatie Roman-German - Elena Asimionesei Urmatoarea carte recomandata din categoria Ghiduri de conversatie
Elena Asimionesei
9,50 lei
Limba ebraica pentru tine - Dan Herscovici Urmatoarea carte recomandata din categoria Ghiduri de conversatie
Dan Herscovici
21,80 lei
Ghid de conversatie englez-roman - Maria Ana Tupan Urmatoarea carte recomandata din categoria Ghiduri de conversatie
Maria Ana Tupan
14,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Ghiduri de conversatieCarti recomandate din categoria Ghiduri de conversatie