Ghid practic roman-american & dictionar minimal

Ghid practic roman-american & dictionar minimal - Elizabeth Webster
Pret: 13,46 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roGhid practic roman-american & dictionar minimal
Comanda acum "Ghid practic roman-american & dictionar minimal - Elizabeth Webster" de pe libraria ishop la pretul de 13,46 lei
Descriere carte:
Insotitor de nadejde prin "State" (dar chiar si prin vecina lor de la nord, Canada, unde influenta mai sudicului "american way of life" este neingradita, ghidul te scoate din "incurcaturile lingvistice" in care te-ai putea afla la granita, la cumparaturi, in restaurant, la medic, la piata, la plaja, in muzeu sau in taxi, in sfarsit oriunde altii ar da din colt in colt fara el. Unde mai pui ca "invataturile" pe care ti le da, departe de a fi schematice, sunt stimulatoare, dezvaluindu-ti, pe langa "regulile englezei americane" (sper sa fi auzit c-ar exista si-asa ceva), o sumedenie dintre traditiile scrise si nescrise ale locului, facand dintr-o banala "carticica de buzunar" a oricarui turist un mic concentrat de studiu de limba, de cultura si civilizatie americana, cat sa nu faci cumva vreo gafa si sa incepi sa te gandesti serios la niste aprofundarile sistematice pentru care, sunt convins, o sa-ti deschida pe deplin gustul. Nu-i asa ca n-ai facut rau si-ai ales-o? Si nici nu ti-a ocupat prea mult loc prin bagaje, nu?

Pronuntia. Alfabetul. Abrevieri; Generalitati; Relatii interumane; La drum; La drum cu copiii; Persoane cu handicap in vacanta; Posibilitati de cazare; Gastronomie; Vizite si excursii; Concediu la mare, activ si creativ; Divertisment; La cumparaturi; Sanatate; Important de la A la Z; Compendiu gramatical; Dictionar roman-american; Dictionar american-roman.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Ghid practic roman-american & dictionar minimal
Cartea Ghid practic roman-american & dictionar minimal in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Ghid practic roman-american & dictionar minimal - Elizabeth Webster" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Ghid De conversatie Roman-Turc - Neriman Hassan Urmatoarea carte recomandata din categoria Ghiduri de conversatie
Neriman Hassan
9,50 lei
Ghid de conversatie turc-roman - Nevzat Yusuf Sarigol Urmatoarea carte recomandata din categoria Ghiduri de conversatie
Nevzat Yusuf Sarigol
18,00 lei
Ghid de conversatie Roman-Bulgar - Paraschiva Boboc Urmatoarea carte recomandata din categoria Ghiduri de conversatie
Paraschiva Boboc
9,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Ghiduri de conversatieCarti recomandate din categoria Ghiduri de conversatie