Ghid practic pentru diabetici

Ghid practic pentru diabetici - Yves Mallette
Pret: 20,70 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roGhid practic pentru diabetici
Comanda acum "Ghid practic pentru diabetici - Yves Mallette" de pe libraria ishop la pretul de 20,70 lei
Descriere carte:
Dupa ce pe parcursul ultimelor decenii s-a raspandit din ce in ce mai mult la scara mondiala, astazi diabetul de tip 2 a luat proportii alarmante. Or, aceasta este o boala ce poate afecta grav sanatatea. De aici si importanta ... cunoasterii riscurilor la care ne expune si a modalitatilor prin care putem s-o evitam sau sa-i franam evolutia. Ce este, mai exact, diabetul de tip 2? La ce tipuri de complicatii medicale poate duce? Cum pot fi ele prevenite? Exista vreo posibilitate de curmare a agravarii unei astfel de maladii? Si ce trebuie sa manance oare un diabetic?
In prezent, depistarea diabetului de tip 2 se face din faze incipiente. Avem la indemana mijloace simple, dar riguroase de reducere a gravitatii lui. Scris in lumina actualelor descoperiri stiintifice in domeniu, ghidul de fata pune accent pe absolut toate aspectele bolii. Intelegand-o mai bine si stiind care sunt cerintele si restrictiile tratamentelor specifice, fiecare persoana diabetica va putea duce o viata perfect normala.

Yves Mallette , canadian de origine, este si autor al cartilor Les maladies arthritiques , L'hypertension, une meurtriere silencieuse si L'asthme, une maladie qui a du souffle , toate publicate la Editions Quebecor. Lucrarile sale abordeaza probleme grave de sanatate ale societatii contemporane si sunt prezente sub forma unor ghiduri foarte accesibile pentru oricine doreste sa previna imbolnavirea sau sa franeze evolutia bolii.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Ghid practic pentru diabetici
Cartea Ghid practic pentru diabetici in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Ghid practic pentru diabetici - Yves Mallette" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Diabetul zaharat - Vitor Duta Urmatoarea carte recomandata din categoria Endocrinologie
Vitor Duta
19,00 lei
Endocrinologie - Constantin Dumitrache Urmatoarea carte recomandata din categoria Endocrinologie
Constantin Dumitrache
36,24 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
EndocrinologieCarti recomandate din categoria Endocrinologie