Ghid de farmacologie

Ghid de farmacologie - Crin Marcean , Vladimir-Manta Mihailescu
Pret: 33,15 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roGhid de farmacologie
Comanda acum "Ghid de farmacologie - Crin Marcean , Vladimir-Manta Mihailescu" de pe libraria ishop la pretul de 33,15 lei
Descriere carte:
Ghidul de farmacologie este conceput conform curiculei in vigoare pentru invatamantul postliceal sanitar, pentru asistenti medicali generalisti, dar si pentru asistenti de farmacie.

Dorind ca ghidul sa fie cat mai util viitorilor asistenti medicali si asistenti de farmacie, s-a pus accentul pe indicatiile de utilizare, contraindicatiile, caile de administrare si reactiile adverse ale medicamentelor, care pun in pericol sanatatea si uneori chiar viata acestuia.

In cea mai mare parte a lucrarii, s-a folosit clasificarea ATC (Anatomical Therapeutic Chemical Classification System), aprobata de Organizatia Mondiala a Sanatatii si aflata la baza nomenclatorului de medicamente din tara noastra si din alte tari.

Lucrarea contine un capitol despre produse biologice utilizate in terapeutica: seruri heterologe, imunoglobuline umane specifice, vaccinuri etc. De asemenea, exista un capitol separat despre droguri, stupefiante si narcotice.

Prin structura si continutul sau, Ghidul de farmacologie este util atat asistentilor medicali, cat si asistentilor de farmacie.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Ghid de farmacologie
Cartea Ghid de farmacologie in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Ghid de farmacologie - Crin Marcean , Vladimir-Manta Mihailescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
MemoMed 2012 - Dumitru Dobrescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Farmacologie
Dumitru Dobrescu
80,75 lei
Memomed 2010 - *** Urmatoarea carte recomandata din categoria Farmacologie
***
66,50 lei
Tehnologie farmaceutica (Volumul 2) - Dumitru Lupuleasa, Iuliana Popovici Urmatoarea carte recomandata din categoria Farmacologie
Dumitru Lupuleasa, Iuliana Popovici
122,55 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
FarmacologieCarti recomandate din categoria Farmacologie