Ghid de diagnostic, tratament si prevenire a gripei

Ghid de diagnostic, tratament si prevenire a gripei - Viorel Alexandrescu, Dumitru Matei, Claudiu Sbarcea
Pret: 23,75 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roGhid de diagnostic, tratament si prevenire a gripei
Comanda acum "Ghid de diagnostic, tratament si prevenire a gripei - Viorel Alexandrescu, Dumitru Matei, Claudiu Sbarcea" de pe libraria ishop la pretul de 23,75 lei
Descriere carte:
"Ghidul de diagnostic, tratament si prevenire a gripei", publicat sub semnatura Dr. Viorel Alexandrescu, Conf. Dr. Dumitru Matei si a Dr. Claudiu Sbarcea, are girul Institutului Cantacuzino si al UMF "Carol Davila". Autorii propun celor interesati o lucrare meritorie si necesara, care se recomanda ferm, prin continut si informatii de ultima ora, selectate de specialisti cu experienta in domeniu si prezentate corect, accesibil.
In cele 10 capitole ale cartii sunt oferite informatiile esentiale atat activitatii proprii, cat si intelegerii si sustinerii corecte a supravegherii epidemiologice de depistare si alertare a pericolului epidemiei virusurilor gripale, care ne pot surprinde prin evolutia lor.
Toti cei care vor recurge la ghid in activitatea lor practica vor beneficia de o prezentare clara privind virusurile gripale, clinica, diagnosticul, supravegherea, prevenirea si tratamentul gripei.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Ghid de diagnostic, tratament si prevenire a gripei
Cartea Ghid de diagnostic, tratament si prevenire a gripei in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Ghid de diagnostic, tratament si prevenire a gripei - Viorel Alexandrescu, Dumitru Matei, Claudiu Sbarcea" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cum sa faci fata bolii lui Parkinson - Bridget Mccall Urmatoarea carte recomandata din categoria Diagnostic / Tratament
Bridget Mccall
15,96 lei
Terapeutica medicala - Gabriel Ungureanu, Maria Covic Urmatoarea carte recomandata din categoria Diagnostic / Tratament
Gabriel Ungureanu, Maria Covic
59,37 lei
Cancerul de testicul - Lucian Miron Urmatoarea carte recomandata din categoria Diagnostic / Tratament
Lucian Miron
5,22 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Diagnostic / TratamentCarti recomandate din categoria Diagnostic / Tratament