Ghid de conversatie roman-francez

Ghid de conversatie roman-francez - ***
Pret: 23,65 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roGhid de conversatie roman-francez
Comanda acum "Ghid de conversatie roman-francez - ***" de pe libraria ishop la pretul de 23,65 lei
Descriere carte:
Cu dictionar bilingv francez-roman/roman-francez si elemente de gramatica.

Acest ghid este impartit in capitole tematice, fiind astfel accesibil si usor de consultat. La sfarsitul sectiunilor gasiti numeroase ponturi si recomandari utile.
El va este de un real folos in calatorii, atat in situatiile cotidiene, cat si in cele neprevazute, chiar daca cunoasteti limba la nivel de incepator.
Instrument de comunicare inainte de toate, ghidul de fata pune accentul pe claritate, pe comunicarea activa si pe orientarea usoara in text.
Propozitiile si expresiile din cele 16 capitole tematice sunt insotite de transcriere fonetica, iar capitolul Elemente de gramatica aduce completari privind alfabetul si pronuntia in limba
franceza.
Capitolul Informatii utile cuprinde detalii despre transport, cazare, masa etc., dar va ofera si sugestii privind principalele obiective si atractii turistice. Veti avea de unde alege! De asemenea, numerele de telefon si adresele de internet din acest capitol va pot fi utile in diverse situatii, fie ca trebuie sa inchiriati o masina, fie ca doriti doar sa aflati cum va fi vremea.
La sfarsitul sectiunilor gasiti numeroase ponturi si recomandari utile.
Pe copertile interioare ale ghidului figureaza atat harta Frantei, cat si harti ale altor tari in care se vorbeste limba franceza.

Ghidul cuprinde
320 de pagini
2 600 de propozitii si fraze uzuale
1 600 de cuvinte tematice
6 000 de cuvinte-titlu in dictionar
Pronuntie
Recomandari si avertismente
Anexe utile

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Ghid de conversatie roman-francez
Cartea Ghid de conversatie roman-francez in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Ghid de conversatie roman-francez - ***" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Ghid de conversatie roman-maghiar - Erzsebet-Maria Reinhart Urmatoarea carte recomandata din categoria Ghiduri de conversatie
Erzsebet-Maria Reinhart
23,70 lei
Ghid de conversatie roman-englez vizual  - Rudi Kost, Robert Valentin Urmatoarea carte recomandata din categoria Ghiduri de conversatie
Rudi Kost, Robert Valentin
33,16 lei
Ghid de conversatie roman-francez vizual  - Rudi Kost, Robert Valentin Urmatoarea carte recomandata din categoria Ghiduri de conversatie
Rudi Kost, Robert Valentin
33,16 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Ghiduri de conversatieCarti recomandate din categoria Ghiduri de conversatie