George Enescu

George Enescu - Grigore Constantinescu
Pret: 21,85 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roGeorge Enescu
Comanda acum "George Enescu - Grigore Constantinescu" de pe libraria ishop la pretul de 21,85 lei
Descriere carte:
Drumul existentei noastre il traverseaza pe cel al unor existente anterioare, capabile prin forta lor a ne marca propriile ganduri, iubiri si adevaruri. Pentru romani, pentru cei care au deschis portalul muzicii, cea mai de seama intalnire, de mai bine de un veac, o reprezinta astrul sonor George Enescu. Dorinta de a-l cunoaste, de a descoperi minunea alcatuitoare a acestui tezaur in care locuieste sufletul muzical al romanilor, nu raspunde unor directionari culturale, ci apartine revelatiilor propriei noastre vieti. Cine ar putea spune ca stie tot ce inseamna, tot ce a facut si lasat mostenire marele Orfeu Moldav? Pe spirala suitoare a propriilor cautari, calatoria enesciana incepe undeva la final de veac XIX si continua spre viitorul timpului nostru. Ascultam, citim, descoperim fara odihna, fara orgolii, fara a face vreun gest definitiv. Modestele noastre acumulari sunt cele ale pelerinului care adauga propriile impresii la cele apartinand, poate cu mai multe sanse de aprofundare, contemporanilor sai. O simpla privire in urma - cum este aceasta Miscellanea - poate da macar dimensiunea sentimentului iubirii fata de George Enescu. Nu este mult, nu este putin, ci doar un exercitiu de admiratie, fara sfarsit.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre George Enescu
Cartea George Enescu in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "George Enescu - Grigore Constantinescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Iris. Spectacolul abia ?ncepe - Ghiu-Caia Miron Urmatoarea carte recomandata din categoria Muzica
Ghiu-Caia Miron
7,09 lei
O calatorie prin istroria muzicii - Constantinescu Grigore , Boga Irina Urmatoarea carte recomandata din categoria Muzica
Constantinescu Grigore , Boga Irina
23,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
MuzicaCarti recomandate din categoria Muzica