Geologia Romaniei in contextul geostructural central-est-european

Geologia Romaniei in contextul geostructural central-est-european - Vasile Mutihac Gabriel Mutihac
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roGeologia Romaniei in contextul geostructural central-est-european
Comanda acum "Geologia Romaniei in contextul geostructural central-est-european - Vasile Mutihac Gabriel Mutihac" de pe libraria ishop la pretul de 190,00 lei
Descriere carte:
Lucrarea se incadreaza profesionist in categoria lucrarilor din domeniu geologic, in care diversi autori au elaborat in ansamblu modele de larga sinteza asupra alcatuirii si evolutiei geologice a tarii noastre. Fiecare model descopera noi elemente care sa ne apropie tot mai mult de realitate, dar care, evident, va ramane totdeauna un deziderat.
Modelul propus de Vasile Mutihac si Gabriel Mutihac in lucrarea Geologia Romaniei in contextul geostructural central-est-european a fost prezentat pe 646 pagini bogat ilustrate cu coloane stratigrafice, harti geologice, sectiuni geologice, la care se adauga si sapte planse color, pliate si plasate in interiorul cartii.
Continutul lucrarii este structurat pe doua parti.
Prima parte, Unitatile precarpatice, cuprinde unitatile: eoproterozoice, cadomiene, hercinic-chimerice, cuverturile postchimerice, platforma continentala a Marii Negre si evolutia si tectogeneza domeniului precarpatic.
In cea de-a doua parte, Unitatile carpatice, sunt tratati Carpatii romanesti, depresiunile intramontane si zonele adiacente si incadrarea acestora in ansamblul geostructural central-est-european.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Geologia Romaniei in contextul geostructural central-est-european
Cartea Geologia Romaniei in contextul geostructural central-est-european in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Geologia Romaniei in contextul geostructural central-est-european - Vasile Mutihac Gabriel Mutihac" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Eureka- editie bilingva romana-engleza - Poe Edgar Allan Urmatoarea carte recomandata din categoria Stiinta si Tehnica
Poe Edgar Allan
21,85 lei
Povestile stiintei - Andrei Dorobantu Urmatoarea carte recomandata din categoria Stiinta si Tehnica
Andrei Dorobantu
4,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Stiinta si TehnicaCarti recomandate din categoria Stiinta si Tehnica