Geografie. Teste si Sinteze Pentru Bacalaureat, Admitere In Invatamantul Superior (editia A V-a)

Geografie. Teste si Sinteze Pentru Bacalaureat, Admitere In Invatamantul Superior (editia A V-a) - NEGUT Silviu, MANDRUT Octavian
Pret: 10,71 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roGeografie. Teste si Sinteze Pentru Bacalaureat, Admitere In Invatamantul Superior (editia A V-a)
Comanda acum "Geografie. Teste si Sinteze Pentru Bacalaureat, Admitere In Invatamantul Superior (editia A V-a) - NEGUT Silviu, MANDRUT Octavian" de pe libraria ishop la pretul de 10,71 lei
Descriere carte:
Lucrarea - editie actualizata si imbunatatita, adusa la nivelul cerintelor anului 2000, nu numai prin numarul sporit de teste cu raspuns, utile in evaluarea, invatarea si fixarea cunostintelor - cuprinde reperele necesare pregatirii examenului de bacalaureat, a celui de admitere in invatamantul superior (proba de geografie) sau a unor concursuri scolare. De asemenea, Testele si sintezele se constituie intr-un manual adecvat materiei predate in scolile normale, institutii in care, in clasa a XIII-a, se studiaza geografia regionala a Romaniei. Suport pentru autoinvatare (oferind o baza informationala largita, o nuantare calitativa a acesteia si o metodologie de lucru) si autoevaluare (metodologia diferitelor probe de geografie, exemple de subiecte si modele de bareme), Testele si sintezele propuse de Silviu Negut si Octavian Mandrut - reputate cadre didactice in domeniu, autori si coautori a numeroase lucrari de specialitate - se evidentiaza intre celelalte lucrari de gen prin stimularea autoinvatarii independente, prin facilitarea autoevaluarii si evaluarii rezultatelor invatarii, cu ajutorul intrebarilor cu suport construit si a celor cu raspuns la alegere (asa-numitele intrebari tip grila), mai ales ca aceste ultime modalitati de testare se practica in mod curent in cadrul examenului de admitere organizat de numeroase institutii de invatamant superior de stat si particulare. Cuprins: Sinteze de geografia Romaniei; Intrebari cu suport construit si alegere multipla; Intrebari cu grad sporit de dificultate; Exemple de teste-grila date la examenul de admitere la Academia de Studii Economice din Bucuresti - septembrie 1999.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Geografie. Teste si Sinteze Pentru Bacalaureat, Admitere In Invatamantul Superior (editia A V-a)
Cartea Geografie. Teste si Sinteze Pentru Bacalaureat, Admitere In Invatamantul Superior (editia A V-a) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Geografie. Teste si Sinteze Pentru Bacalaureat, Admitere In Invatamantul Superior (editia A V-a) - NEGUT Silviu, MANDRUT Octavian" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Agroturismul-oalternativa Posibila - Mortan Maria Urmatoarea carte recomandata din categoria Invatamant superior
Mortan Maria
16,35 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Invatamant superiorCarti recomandate din categoria Invatamant superior