Geografia Romaniei. Exercitii si Evaluari Secventiale.

Geografia Romaniei. Exercitii si Evaluari Secventiale. - ANASTASIU Viorela, MARIN Luminita
Pret: 13,41 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roGeografia Romaniei. Exercitii si Evaluari Secventiale.
Comanda acum "Geografia Romaniei. Exercitii si Evaluari Secventiale. - ANASTASIU Viorela, MARIN Luminita" de pe libraria ishop la pretul de 13,41 lei
Descriere carte:
Cartea se adreseaza elevilor care doresc sa sustina examenul de capacitate la disciplina Geografia Romaniei. Lucrarea a fost conceputa foarte practic, sub forma unui caiet de lucru pentru elevi, adunand in paginile sale din toate cele trei manuale alternative ale disciplinei notiunile esentiale necesare reusitei la examen. Ea cuprinde o serie de exercitii deosebit de variate pentru insusirea geografiei intr-un mod cat mai usor si atractiv: evaluari secventiale, astfel incat orice elev sa se poata autoverifica; subiecte date la examenul national de capacitate in anul 2000, ca si la simularea acestuia, insotite de baremele de corectare si notare. Cu aceasta carte, elevii vor descoperi diverse feluri de a retine materia predata la scoala, convingandu-se ca Geografia Romaniei este o disciplina captivanta atunci cand o inteleg.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Geografia Romaniei. Exercitii si Evaluari Secventiale.
Cartea Geografia Romaniei. Exercitii si Evaluari Secventiale. in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Geografia Romaniei. Exercitii si Evaluari Secventiale. - ANASTASIU Viorela, MARIN Luminita" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Geografia Romaniei - mica enciclopedie  - Mihai Ielenicz Urmatoarea carte recomandata din categoria Geografie
Mihai Ielenicz
14,25 lei
Didactica Geografiei - Nicolae Ilinca Urmatoarea carte recomandata din categoria Geografie
Nicolae Ilinca
16,15 lei
Partitura Pentru Terra. Originile Planetei si Ale Vietii - McSWEEN jr. Harry Y., Trad. ENE Laura-Mihaela Urmatoarea carte recomandata din categoria Geografie
McSWEEN jr. Harry Y., Trad. ENE Laura...
13,41 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
GeografieCarti recomandate din categoria Geografie