Geamanul lui Cristos

Geamanul lui Cristos - Patrick Banon
Pret: 28,41 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roGeamanul lui Cristos
Comanda acum "Geamanul lui Cristos - Patrick Banon" de pe libraria ishop la pretul de 28,41 lei
Descriere carte:

In primii ani ai secolului I dupa Cristos, Imperiul Roman e pe cale sa se destrame. La Ierihon, tiranul Irod Antipa lasa in urma un popor fara vlaga. Intr-o tara cotropita de Augustus, secatuita de dari, bantuita de idolatri, evreii isi vad lumea disparand sub greutatea poverilor. Ierusalimul cade. Saducheii distrug templele, incercand sa le apere. Esenienii si zelotii se jertfesc intr-un razboi sfant, pentru a grabi sosirea Mesiei.

Infruntarea dintre Ierusalim si Roma, dintre Olimp si Sinai, dintre Tora si Iliada urzeste un razboi al cerurilor. In aceasta lume in convulsii se naste Ioan Botezatorul, geamanul lui Cristos, in umbra printesei Salomeea si a profetiei celor doisprezece vulturi. Dar poate un muritor sa restabileasca pacea intre oameni si imaginile lui Dumnezeu?

,,Ioan Botezatorul este o figura-cheie a lumii occidentale. Patrick Banon recupereaza acest personaj cu toate contradictiile lui, cu toate ezitarile omenesti si gesturile nobile de care da dovada intr-o epoca de mari framantari.” - critique-livre.fr

,,O valoroasa epopee initiatica.”- France-InfoVezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Geamanul lui Cristos
Cartea Geamanul lui Cristos in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Geamanul lui Cristos - Patrick Banon" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Valentine - Adriana Trigiani Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Adriana Trigiani
33,15 lei
Nu pleca... - Douglas Kennedy Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Douglas Kennedy
46,55 lei
Diavolul si domnisoara Prym - Coelho Paulo Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Coelho Paulo
30,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala