Gandeste

Gandeste - Simon Blackburn
Pret: 28,40 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roGandeste
  • Autor: Simon Blackburn
  • Editura: All
  • Colectia: filologie/lingvistica
  • Categoria: Filosofie
  • ISBN: 973-571-796-4
  • An aparitie: 0
  • Numar de pagini: 272
  • Format carte:
Comanda acum "Gandeste - Simon Blackburn" de pe libraria ishop la pretul de 28,40 lei
Descriere carte:
'GANDESTE' este o carte dedicata marilor intrebari ale vietii, ce trateaza subiecte precum cunoasterea, constiinta, destinul, Dumnezeu, adevarul, binele sau dreptatea. Dinamica si accesibila, aceasta lucrare le este adresata tuturor celor ce cred ca exista astfel de mari intrebari in viata, fiind dornici, in acelasi timp, sa afle mai multe despre felul in care metodele de baza ale gandirii contribuie la insasi structura existentei noastre.

'Acest eseu lucid si elegant al lui Simon Blackburn ne ofera un ghid de orientare printre cele mai importante preocupari ale filosofiei? Este o prezentare deosebit de clara a principalelor argumente din cadrul fiecarei dezbateri. Blackburn este un filosof consacrat, ceea ce face din aceasta carticica introductiva o lucrare extrem de pretioasa.' - Sunday Times
'Blackburn a reusit sa scrie acea carte pe care orice persoana inteligenta ar trebui sa o citeasca pentru a putea intelege si chiar aprecia subictele cheie ale filosofiei, de la liberul arbitru si moralitate pana la limitele cunoasterii noastre despre lume.? - Walter Isaacson, Times Magazine

Simon Blackburn este profesor universitar la Catedra de Filosofie a Universitatii din Cambridge. In trecut, el a fost Tutor si Fellow al Colegiului Pembroke din Oxford (intre 1969 si 1989), apoi titular al Distinsei Catedre de Filosofie Edna J. Koury la Universitatea din Carolina de Nord, Chapel Hill. Printre cartile sale se numara: Spreading the Word (1984), Essay in Quasi-Realism (1993), The Oxford Dictionary of Philosophy (1994), Rulling Passions (1998), Truth (co-editata cu Keith Simmons in 1999) si Beeing Good (2001). Intre anii 1984 si 1990, Simon Blackburn a fost editor al revistei Mind.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Gandeste
Cartea Gandeste in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Gandeste - Simon Blackburn" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Opere I - Plotin Urmatoarea carte recomandata din categoria Filosofie
Plotin
14,17 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
FilosofieCarti recomandate din categoria Filosofie