Gandeste optimist intr-o lume cenusie. Speranta in lupta cu grijile zilnice

Gandeste optimist intr-o lume cenusie. Speranta in lupta cu grijile zilnice - Zig Ziglar
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roGandeste optimist intr-o lume cenusie. Speranta in lupta cu grijile zilnice
Comanda acum "Gandeste optimist intr-o lume cenusie. Speranta in lupta cu grijile zilnice - Zig Ziglar" de pe libraria ishop la pretul de 22,80 lei
Descriere carte:
Speranta in lupta cu grijile zilnice!

Speranta este trasatura fundamentala a oricarei schimbari majore in viata, iar incurajarea este combustibilul sperantei. Aceasta carte contine in primul rand incurajari. Cu ajutorul lor, putem infrunta mai bine grijile zilnice, uneori de-a dreptul coplesitoare. Zig Ziglar ne spune povesti savuroase, pline de miez, si anecdote care ne descretesc fruntile. Citatele si versetele biblice alese cu intelepciune ne sporesc increderea in ziua de maine si ne ajuta sa perseveram pentru a ne realiza visurile.
Cu ajutorul acestei carti, putem incepe fiecare zi a saptamanii cu un mesaj succint si valoros, si o putem termina intr-un registru pozitiv, facand, in mod constient si responsabil, un bilant util si realist. Ne putem indrepta cu pasi fermi spre succes si spre o viata interioara sanatoasa si rodnica.

Dale Carnegie spunea ca exista patru cai, si numai patru, prin care putem avea contact cu lumea. Suntem evaluati si clasificati in functie de ceea ce facem, cum aratam, ce anume spunem si cum o spunem.

Colectia Carti Cheie a fost conceputa intocmai pentru a va ajuta sa parcurgeti aceste patru cai, dezvaluind secretele de succes ale celor mai avizati autori in materie. Un ghid esential pentru cei ce isi doresc sa isi atinga scopurile propuse si sa aiba o viata fericita si echilibrata.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Gandeste optimist intr-o lume cenusie. Speranta in lupta cu grijile zilnice
Cartea Gandeste optimist intr-o lume cenusie. Speranta in lupta cu grijile zilnice in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Gandeste optimist intr-o lume cenusie. Speranta in lupta cu grijile zilnice - Zig Ziglar" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Calea implinirii personale - Todd Duncan Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Todd Duncan
20,90 lei
Dezvolta Liderul Din Tine - John Maxwell [seria] Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
John Maxwell [seria]
19,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala