GHIDUL MOTOCICLISTULUI

GHIDUL MOTOCICLISTULUI - EVERITT Charles ; HOLSTROM, Darwin
Pret: 28,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roGHIDUL MOTOCICLISTULUI
Comanda acum "GHIDUL MOTOCICLISTULUI - EVERITT Charles ; HOLSTROM, Darwin" de pe libraria ishop la pretul de 28,50 lei
Descriere carte:
Motociclismul nu este doar un sport, este un mod de viata, cu reguli stricte, pe care trebuie sa le respecti. Pentru a fi un motociclist desavarsit trebuie sa cunosti foarte multe lucruri, nu este suficient sa ai o motocicleta.
Alegerea motocicletei care i se potriveste, pilotarea ei cu responsabilitate, respectarea tuturor regulilor de circulatie dar si multe ?secrete? care iti pot usura calatoria, toate acestea fac parte din arsenalul de cunostinte pe care un motociclist trebuie sa-l posede.
Ghidul motociclistului isi propune mai mult decat o simpla initiere in arta pilotajului unei motociclete. De la sfaturi pentru alegerea motocicletei potrivite, la sfaturi privind felul in care trebuie sa va deplasati pe drumurile publice, de la micile reparatii, pe care le poti face fara a apela la ajutorul unui profesionist, pana la ?mbunatatirile pe care le poti aduce motocicletei tale, dar si multe alte lucruri care ti se pot intampla in trafic, toate aceste informatii le gasesti prezentate de experti ai pilotajului, intr-o forma cat se poate de accesibila, fara formulari pretentioase sau care sa abunde ?n detalii tehnice.
Este un instrument obligatoriu pentru un motociclist aflat la inceput de drum si un ghid util pentru un motociclist experimentat.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre GHIDUL MOTOCICLISTULUI
Cartea GHIDUL MOTOCICLISTULUI in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "GHIDUL MOTOCICLISTULUI - EVERITT Charles ; HOLSTROM, Darwin" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Pescuitul Pentru Incepatori - Benno Sigloch Urmatoarea carte recomandata din categoria Hobby
Benno Sigloch
40,75 lei
Sudoku vol. I - Wayne Gould Urmatoarea carte recomandata din categoria Hobby
Wayne Gould
7,51 lei
Origami idei peste idei - Zulal Ayture-Scheele Urmatoarea carte recomandata din categoria Hobby
Zulal Ayture-Scheele
24,70 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
HobbyCarti recomandate din categoria Hobby