GHID PRACTIC DE RADIONICA

GHID PRACTIC DE RADIONICA - GRENIER, Michel
Pret: 27,55 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roGHID PRACTIC DE RADIONICA
Comanda acum "GHID PRACTIC DE RADIONICA - GRENIER, Michel" de pe libraria ishop la pretul de 27,55 lei
Descriere carte:
Radionica este o disciplina inrudita cu radiestezia. Pana in prezent foarte discreta, aproape secreta, ea permite radionicianului sa dirijeze energia subtila a emisiilor generate de forme prin puterea gandirii creatoare.
Activitatea ei benefica se desfasoara in toate domeniile vietii. Aceasta metoda folosita empiric inca din epoca preistorica a fost bine stapanita de constructorii piramidelor, templelor, catedralelor si ai altor locuri sacre.
Ghid practic de radionica este o lucrare practica ce ofera prima metoda completa de radionica. Ea ne invata modalitatile de a revela in noi insine cel de-al saselea simt, intuitia, de a-l dezvolta si folosi, pentru a pune in aplicare puterea sa creatoare.
Lucrarea explica modul in care functioneaza aceasta arta sacra, adevarata stiinta terapeutica, si demonstreaza influenta energiilor ce actioneaza de aproape sau la distanta, capabile sa modifice in mod favorabil desfasurarea lucrurilor in toate sectoarele activitatii umane.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre GHID PRACTIC DE RADIONICA
Cartea GHID PRACTIC DE RADIONICA in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "GHID PRACTIC DE RADIONICA - GRENIER, Michel" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Tratamente integrale prin medicina naturista - Viorel Olivian Pascanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Tratamente naturiste/alternative
Viorel Olivian Pascanu
4,66 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Tratamente naturiste/alternativeCarti recomandate din categoria Tratamente naturiste/alternative