GAZPROM - Noua arma a Rusiei

GAZPROM - Noua arma a Rusiei - Valeri Paniuskin, Mihail Zigar
Pret: 19,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roGAZPROM - Noua arma a Rusiei
Comanda acum "GAZPROM - Noua arma a Rusiei - Valeri Paniuskin, Mihail Zigar" de pe libraria ishop la pretul de 19,00 lei
Descriere carte:
  ?Gazpromul reprezinta obiectul unor temeri atit de mari, Gazpromul este atit de admirat, incit pare ca nici nu mai ramine timp pentru a vedea cum este organizat si ce anume contine. Ce este, un mecanism sau un organism? " Cartea publicat a recent de Curtea Veche, pentru care drepturile de traducere au fost vandute in numeroase alte tari, printre care Franta, Spania, Polonia si Ucraina, raspunde la multe dintre intrebarile pe care criza gazului le pune in aceste zile. Ce rol au avut in istoria Gazprom oameni precum Vladimir Putin, Dmitri Medvedev, Viktor Cernomirdin sau Boris Nemtov? Cine este proprietarul RosUkrEnergo? S-ar mai fi transformat Alexandr Lukasenko in ultimul dictator al Europei daca Ucraina nu s-ar fi aflat pe conducta de gaz? 
 

Investigatiile sunt realizate de doi jurnalisti ce lucreaza la publicatii rusesti, precum Vedomosti si Kommersant, iar discutiile pe care acestia le-au avut cu fosti sau actuali oameni politici si membri din conducerea Gazprom   dezvaluie existenta unui adevarat stat in stat.

Demersul lor nu este unul facil:
"Primele cuvinte pe care ni le-a spus fostul prim-ministru Egor Gaidar, cind l-am rugat sa ne acorde un interviu, au fost urmatoarele: ?La ce va trebuie toate astea? Nu intelegeti ca veti fi omoriti? Nu intelegeti unde intrati??. Noi nu intelegeam.?


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre GAZPROM - Noua arma a Rusiei
Cartea GAZPROM - Noua arma a Rusiei in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "GAZPROM - Noua arma a Rusiei - Valeri Paniuskin, Mihail Zigar" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Din Tara Magarilor. Insemnari - Paul Stewart, Chriss Riddell Urmatoarea carte recomandata din categoria Politica
Paul Stewart, Chriss Riddell
19,90 lei
Imperiul mafiei - Alessandro Silj Urmatoarea carte recomandata din categoria Politica
Alessandro Silj
0,00 lei
Mortul vesel - Dan Coridaleu Urmatoarea carte recomandata din categoria Politica
Dan Coridaleu
0,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PoliticaCarti recomandate din categoria Politica