Fundamentele Comunicarii Interpersonale

Fundamentele Comunicarii Interpersonale - DINU Mihai
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFundamentele Comunicarii Interpersonale
Comanda acum "Fundamentele Comunicarii Interpersonale - DINU Mihai" de pe libraria ishop la pretul de 26,91 lei
Descriere carte:
  Cei ce sustin ca traim intr-o era a comunicarii par sa confunde dezvoltarea telecomunicatiilor cu progresul comunicarii interumane. Nu este catusi de putin sigur ca suntem astazi mai capabili decat in trecut de solidaritate afectiva cu semenii, de impartasire de trairi intime, de prietenie si de dragoste. Poate chiar dimpotriva. Ceea ce tinea in trecut de normalitatea vietii de fiecare zi si, ca atare, nu mobiliza in mod special atentia celor implicati, a devenit astazi obiect de analiza tocmai pentru ca nu se mai produce spontan, ci necesita un efort constient, inclusiv de natura teoretic-investigativa. Cunoasterea principiilor si a mecanismelor comunicarii interpersonale a devenit indispensabila pentru ameliorarea raporturilor dintre oameni si a incetat sa mai fie numai o problema a specialistilor. Daca in trecut oamenii comunicau spontan, in felul in care facea proza “burghezul gentilom”, astazi suntem tot mai mult in situatia unui domn Jourdain care, pentru a se apropia de semenii sai, are nevoie de un ghid. Acestui imperativ incearca sa ii raspunda, in felul sau, si lucrarea de fata.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Fundamentele Comunicarii Interpersonale
Cartea Fundamentele Comunicarii Interpersonale in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Fundamentele Comunicarii Interpersonale - DINU Mihai" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cum Sa Convingi Pe Oricine De Orice (r) - Ruth Shermann Trad.Anisia Cristina Casandra Popescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Relatii publice / Comunicare
Ruth Shermann Trad.Anisia Cristina Ca...
22,41 lei
Sexul Vinde - Rodger Streitmatter Urmatoarea carte recomandata din categoria Relatii publice / Comunicare
Rodger Streitmatter
22,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Relatii publice / ComunicareCarti recomandate din categoria Relatii publice / Comunicare