Frumusete de vanzare

Frumusete de vanzare - Candace Bushnell
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFrumusete de vanzare
Comanda acum "Frumusete de vanzare - Candace Bushnell" de pe libraria ishop la pretul de 33,24 lei
Descriere carte:
Cu scriitura ei de un comic stralucitor si inclinatia catre satira sociala, Candace Bushnell a schimbat pentru totdeauna modul cum sunt percepute New Yorkul, prietenia dintre femei si dragostea pentru o pereche de pantofi buni. Acum, cu "Frumusete de vanzare", Bushnell ne aduce o alta comedie de moravuri,in stilul bine consacrat. Eroina zilelor noastre, Janey Wilcox, este un model ale carei asteptari deseori ii depasesc posibilitatile si careia succesul recent obtinut i s-a urcat la cap. Urmarind aventurile lui Janey, Bushnell ne atrage in lumea aparent stralucitoare a masinilor de o suta de mii de dolari, a jucatorilor de polo bine facuti, a mogulilor de presa, a apartamentelor de pe Fifth Avenue si a relatiilor ale caror scopuri pot fi ghicite numai de cunoscatori. Insa tocmai cand Janey patrunde in aceasta lume cu prea multi bani si prea putina morala, forte nevazute conspira sa o excluda, obligand-o sa reconsidere dragostea si prietenia - si cat de departe este dispusa sa mearga pentru propriile vise.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Frumusete de vanzare
Cartea Frumusete de vanzare in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Frumusete de vanzare - Candace Bushnell" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Ghidul Misoginului. Mic Tratat De Calomnii - Paul Stewart, Chriss Riddell Urmatoarea carte recomandata din categoria Satira si Umor
Paul Stewart, Chriss Riddell
12,90 lei
Mi-e rau la cap, ma doare mintea - Paraschivescu Radu Urmatoarea carte recomandata din categoria Satira si Umor
Paraschivescu Radu
13,50 lei
In cele din urna - Lindsay, Keith R. Urmatoarea carte recomandata din categoria Satira si Umor
Lindsay, Keith R.
21,60 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Satira si UmorCarti recomandate din categoria Satira si Umor