Frontpage 2002

Frontpage 2002 - EDMONDS Tiffany K, Trad. SLAVU Ovidiu
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFrontpage 2002
Comanda acum "Frontpage 2002 - EDMONDS Tiffany K, Trad. SLAVU Ovidiu" de pe libraria ishop la pretul de 17,91 lei
Descriere carte:
Codul aferent cartii se gaseste la adresa: www.phptr.com/essential/frontpage2002 - Obtineti rezultate rapide folosind FrontPage 2002 - Creati, organizati construiti si administrati un site in FrontPage - Implementati formulare, functii de cautare, forumuri de discutii, DHTML/CSS si chiar aplicatii web pentru baze de date - invatati din exemple reale si cod pe care il puteti descarca gratuit - Cartea este scrisa de liderul celui mai important forum independent despre FrontPage din lume FrontPage 2002 ofera capacitati formidabile de dezvoltare web pentru simplii muritori! Acum, puteti invata FrontPage 2002 de la cel mai bun expert independent din lume prin exemple reale si proiecte pe care le puteti vedea pe site-ul asociat cartii. Veti cunoaste fiecare etapa a procesului de dezvoltare a unui site in FrontPage! Autoarea va explica modul in care puteti profita la maxim de cele mai grozave functii din FrontPage 2002, de la integrarea bazelor de date la echipele SharePoint si site-uri de proiectare. Mai mult, toate proiectele sunt legate la un site web, in care veti vedea exact cum trebuie sa arate si sa functioneze totul. Acestea sunt toate indrumarile care va sunt necesare, la fiecare pas! Din aceasta carte veti invata urmatoarele lucruri (si multe altele): - Crearea, organizarea, construirea si administrarea site-urilor in FrontPage; - Importarea site-urilor existente in FrontPage; - Implementarea formulelor, a paginilor personalizate de raspuns, a web-urilor de discutii si a functiilor de cautare; - Livrarea continutului interactiv direct din MSN, MSNBC, bCentral si Expedia; - Automatizarea modificarilor globale si a actualizarilor in intregul site; - Utilizarea efectelor DHTML incorporate, a foilor de stiluri in cascada, a scripturilor Java si multe altele; - Construirea unor pagini pe care motoarele de cautare le pot gasi usor; - Publicarea folosind functiile imbunatatite din FrontPage 2002; - Colaborarea in cadrul noilor echipe sau proiecte intranet SharePoint; - Dezvoltarea serverelor web la scara redusa folosind Personal Web Server; - Construirea aplicatiilor pentru baze de date compatibile cu web-ul in FrontPage si Access, de la inceput la sfarsit.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Frontpage 2002
Cartea Frontpage 2002 in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Frontpage 2002 - EDMONDS Tiffany K, Trad. SLAVU Ovidiu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Corel Draw 12. Ghidul Oficial - Steve Bain, Nick Wilkinson Traducere: Dragos Tintorescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Web Design
Steve Bain, Nick Wilkinson Traducere:...
67,41 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Web DesignCarti recomandate din categoria Web Design