Fratii Karamazov

Fratii Karamazov  - Dostoievski
Pret: 45,12 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFratii Karamazov
Comanda acum "Fratii Karamazov  - Dostoievski" de pe libraria ishop la pretul de 45,12 lei
Descriere carte:
Ca roman total, Fratii Karamazov se dovedeste a fi concluziv atat din perspectiva viziunii asupra lumii a autorului, cat si din punct de vedere artistic. In primul rand, se reuseste o totala cuprindere a spatiului european, din Spania pana intr-un oras provincial rusesc, extinzandu-se apoi pana in Siberia si chiar, ipotetic, in America si mai departe, in spatiul cosmic, unde timpul se intinde la infinit si paralelele pot sa se intalneasca.

Imaginarul, surprins in formele reale ale vietii, si dimensiunea fantasticului intregesc acest spatiu total, permitand autorului sa creeze un roman social-psihologic cu trasaturi epopeice, in cadrul larg al unui realism fantastic, dar si sa impuna, in acelasi timp, un plan filozofic si unul eseistic, in vederea cautarii-definirii sensului si scopului vietii omului pe Pamant, a formularii problemelor existentiale, etice si estetice. Si totul - imbracat in evenimente cumplite, excep­tionale: paricid si crima cu motivatii ideologice, dragoste egotista si generoasa pana la autojertfire, prietenie si tradare, instrainare cu si fara ideal. Albert Kov?cs

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Fratii Karamazov
Cartea Fratii Karamazov  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Fratii Karamazov - Dostoievski" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Pacala si Tandala - *** Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura clasica
***
4,60 lei
Cei trei muschetari  - Alexandre Dumas Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura clasica
Alexandre Dumas
42,66 lei
Un deces in familie - James Agee Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura clasica
James Agee
37,99 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura clasicaCarti recomandate din categoria Literatura clasica