Francmasoneria - simboluri, secrete, semnificatie

Francmasoneria - simboluri, secrete, semnificatie - W. Kirk MacNulty
Pret: 99,99 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFrancmasoneria - simboluri, secrete, semnificatie
  • Autor: W. Kirk MacNulty
  • Editura: Rao
  • Colectia: RAO istorie
  • Categoria: Istorie
  • ISBN: 973-717-078-4
  • An aparitie: 2006
  • Numar de pagini: 380
  • Format carte: Ilustrat
Comanda acum "Francmasoneria - simboluri, secrete, semnificatie - W. Kirk MacNulty" de pe libraria ishop la pretul de 99,99 lei
Descriere carte:
Cu vechile ei ritualuri, secretele bine pazite, simbolurile si surprinzatoarele ei ?nsemne, francmasoneria a fascinat dintotdeauna ? dar misterul de care s-a ?nconjurat i-a conferit o aura de mit, adesea greu de patruns.

Inspir?ndu-se din cele mai importante colectii de obiecte masonice ale lumii si incluz?nd multe materiale publicate ?n premiera, aceasta carte ofera o imagine accesibila si captivanta a organizatiei. Ea prezinta originile si istoria Ordinului, teoria din spatele ritualurilor diferitelor grade, evolutia relatiei dintre francmasonerie si societate (inclusiv rolul femeilor ?n grupare si reactiile ?mpotriva masoneriei), si, ?n final, realizeaza o trecere ?n revista a celor mai influenti membri.

Privirea de ansamblu este completata de o expunere exhaustiva a gradelor ?nalte si a organizatiilor afiliate ?n ?ntreaga lume, inclusiv Sf. Arc Regal, masoneria Marcii, Ordinul Masonic al Cavalerilor Templieri, Ritul Scotian Antic Acceptat si Ritul de York. Cu ajutorul unor impresionante ilustratii color si al unor analize profunde oferite de un membru vechi al francmasoneriei, volumul separa faptele reale de fictiune si ne dezvaluie mistere noi, fundamentale.

O carte fundamentala, cu o bogata colectie de simboluri si insemne masonice prezentate in 386 de ilustratii dintre care 327 color.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Francmasoneria - simboluri, secrete, semnificatie
Cartea Francmasoneria - simboluri, secrete, semnificatie in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Francmasoneria - simboluri, secrete, semnificatie - W. Kirk MacNulty" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Insemnarile lui Gheorghe Milescu - Djuvara Neagu Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Djuvara Neagu
0,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
IstorieCarti recomandate din categoria Istorie