Franceza Juridica

Franceza Juridica - Diana Danisor
Pret: 34,90 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFranceza Juridica
Comanda acum "Franceza Juridica - Diana Danisor" de pe libraria ishop la pretul de 34,90 lei
Descriere carte:

Le français juridique/Franceza juridica este prima lucrare din tara ce cuprinde o gramatica a francezei juridice si exercitii gramaticale specifice limbajului juridic.

Având în vedere integrarea României în Uniunea Europeana si procesul de uniformizare a dreptului la nivel global, aceasta lucrare este deosebit de importanta nu doar pentru studentii în drept, ci si pentru toti specialistii care doresc sa-si aprofundeze franceza si sa beneficieze de un ajutor terminologic si gramatical pentru redactarea si traducerea textelor juridice din si în limba franceza.

Pentru aceasta, exercitiile proprii fiecarei categorii gramaticale, cu aplicarea lor la vocabularul juridic si la structurile juridice ale limbii franceze si române, ofera prin varietatea lor si prin faptul ca sunt rezolvate la sfârsitul lucrarii, un bun mijloc de învatare si de verificare a punerii în practica a cunostintelor însusite prin parcurgerea teoriei aplicate francezei juridice.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Franceza Juridica
Cartea Franceza Juridica in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Franceza Juridica - Diana Danisor" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
DictionareCarti recomandate din categoria Dictionare