Fortareata nebunilor

Fortareata nebunilor - George Arion
Pret: 37,05 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFortareata nebunilor
  • Autor: George Arion
  • Editura: Tritonic
  • Colectia: Premium Crime Scene
  • Categoria: Romane politiste
  • ISBN: 978-606-8139-84-5
  • An aparitie: 2011
  • Numar de pagini: 304
  • Format carte: 14 x 20,5 cm
Comanda acum "Fortareata nebunilor - George Arion" de pe libraria ishop la pretul de 37,05 lei
Descriere carte:
Protagonist al romanelor Atac in biblioteca, Profesionistul, Pe ce picior dansati?, Trucaj (reunite in integrala Detectiv fara voie din 2009), Andrei Mladin revine, spre bucuria fanilor sai, intr-o noua carte: Fortareata nebunilor, publicata la Crime Scene Publishing. Chiar daca resimte povara anilor care au trecut de la ultima sa intalnire cu cititorii, jurnalistul de la Flacara este la fel de insetat de adevar si dreptate, mereu gata sa-si puna in pericol si viata pentru a le afla. Este la fel de ingenios si plin de omenie, la fel de brav si de intransigent. Nu l-au parasit umorul si ironia, din care si-a facut o pavaza de la inceput, pentru a iesi din orice incurcatura si a-si ingenunchea inamicii. Ele reprezinta singura arma de care dispune.

O misterioasa societate ATHANARIC, cu multe ramificatii pe plan international, incearca sa dezvolte un proiect prin care sa se poata realiza controlul mintii umane. In ce scop? Acela de a elimina adversari incomozi din politica, afaceri, presa, cultura si din alte domenii. Din dorinta de a detine Puterea. Nu ezita sa-si arunce dusmanii in ospicii, pe baza unui diagnostic fals, sa le terfeleasca imaginea, sau sa-i ucida. Se face ea vinovata de suprimarea celui mai mare poet al romanilor, care a lasat posteritatii un mesaj teribil, incifrat cu abilitate intr-unul dintre poemele sale? Are ea legatura cu incercarea de a-l reduce la tacere pe Andrei Mladin, internat intr-un sanatoriu unde se petrec fapte ciudate? A contribuit ea la sfarsitul unui tanar care se zbatea sa ajunga pe un taram al libertatii?

Fortareata nebunilor inregistreaza o cavalcada de intamplari al caror inteles este infricosator...

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Fortareata nebunilor
Cartea Fortareata nebunilor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Fortareata nebunilor - George Arion" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Ancheta in infern - Rodica Ojog Brasoveanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Romane politiste
Rodica Ojog Brasoveanu
19,00 lei
Un studiu in rosu - Arthur Conan Doyle Urmatoarea carte recomandata din categoria Romane politiste
Arthur Conan Doyle
12,34 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Romane politisteCarti recomandate din categoria Romane politiste