Formarea identitatii profesionale a jurnalistilor

Formarea identitatii profesionale a jurnalistilor - Luminita Rosca
Pret: 22,80 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFormarea identitatii profesionale a jurnalistilor
Comanda acum "Formarea identitatii profesionale a jurnalistilor - Luminita Rosca" de pe libraria ishop la pretul de 22,80 lei
Descriere carte:
"Indeobste, cand criticam discursul presei, criticam un discurs care contine si lumea ?prostocratiei? lui Caragiale, dupa o fomulare cunoscuta a lui Mircea Iorgulescu, si pe aceea populata de idei si idealuri a lui Camil Petrescu sau pe cea fictional-realista a lui Mario Vargas Llosa. La toate acestea se adauga fragmente de criticism social, politic si economic, filosofie sociala, toate ?topite? in discursul cotidian al presei.

Daca patrunzi in lumea jurnalistilor, cu scopul de a-i intelege mecanismele de functionare si de a-i demonta resorturile, traiesti cu senzatia ca te afli pe teren alunecos si oricat te-ai stradui nu ajungi sa atingi pamantul cu adevarat. Asa cum informatia este fluida, greu de controlat, tot asa si profesia care e menita sa-i dea viata, se lasa greu stapanita si pentru ca se afla in permanenta transformare, asemenea lumii pe care o reprezinta in discurs."

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Formarea identitatii profesionale a jurnalistilor
Cartea Formarea identitatii profesionale a jurnalistilor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Formarea identitatii profesionale a jurnalistilor - Luminita Rosca" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cum sa comunici cu oricine - Leil Lowndes Urmatoarea carte recomandata din categoria Relatii publice / Comunicare
Leil Lowndes
31,00 lei
Efectele Comunicarii - Valentina Marinescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Relatii publice / Comunicare
Valentina Marinescu
10,80 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Relatii publice / ComunicareCarti recomandate din categoria Relatii publice / Comunicare