Fondul si forma

Fondul si forma - Maria Iacob Dumitru Iacob
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFondul si forma
Comanda acum "Fondul si forma - Maria Iacob Dumitru Iacob" de pe libraria ishop la pretul de 28,50 lei
Descriere carte:
Cartea pleaca de la o tema de traditie in cultura romana, tema ?formelor fara fond?. In opinia noastra, relatia dintre forme si fond se cuvine a fi privita pe? ambii versanti ai problemei, in cultura unei societati fiind cu putinta atat situatiile ?formelor fara fond? cat si cele ale ?fondului fara forma?.
Asa incepe povestea culturala a comunicarii dintre fond si forma? Povestea se hraneste din izvorul initial, deschis de catre Titu Maiorescu, si-si afla continuarea, in diverse ipostaze si contexte, in lumea din jurul nostru si in vremurile de azi? Noi credem ? potrivit lecturilor si experientei noastre de viata ? ca formele dobandesc fond si fondul este generat prin forma, doar atunci cand, cei care si-au asumat functia sociala a gandirii critice, intelectualii, sunt prezenti in viata publica?

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Fondul si forma
Cartea Fondul si forma in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Fondul si forma - Maria Iacob Dumitru Iacob" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Relatii publice din perspectiva internationala - Simona-Mirela Miculescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Relatii publice / Comunicare
Simona-Mirela Miculescu
23,70 lei
Tot ce ar trebui sa stii 
despre PR - Anthony Davis Urmatoarea carte recomandata din categoria Relatii publice / Comunicare
Anthony Davis
42,75 lei
PR trend - societate si comunicare - Delia Balaban Ioan Hosu Urmatoarea carte recomandata din categoria Relatii publice / Comunicare
Delia Balaban Ioan Hosu
38,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Relatii publice / ComunicareCarti recomandate din categoria Relatii publice / Comunicare