Fluturele negru

Fluturele negru - Richard Moss
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFluturele negru
Comanda acum "Fluturele negru - Richard Moss" de pe libraria ishop la pretul de 35,15 lei
Descriere carte:
Istoria extrordinara a unei treziri spirituale: Richard Moss, doctor in medicina, a trecut printr-o intimplare care i-a schimbat viata. Intr-o buna zi, un fluture negru i s-a asezat pe frunte. Din clipa aceea, intreaga realitate s-a intors pe dos, iar el a fost aruncat la un nou nivel al constiintei, la care explicatiile obisnuite ale vietii nu mai erau valabile.

Fluturele negru este o invitatie la creativitate fundamentala, la schimbare esentiala, nu doar a ideilor, ci si al temeiului insusi al vietii noastre. Ea ne cheama la vitalitate radicala, la limita maxima a constiintei si la o viziune impresionanta a potentialului conduitei umane.

Cartea este o explorare provocatoare a procesului de transformare a constiintei, care ni se intimpla tuturor. Doctorul Moss cerceteaza impactul transformarii asupra culturii, punind sub semnul intrebarii supozitiile noastre cu privire la sanatate, sexualitate, razboi, cresterea copiilor si - cel mai important - felul cum abordam viata. Avem de-a face cu o simfonie a misterului si frumusetii, care-si trage enegia din secretele noastre cele mai intuncecate.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Fluturele negru
Cartea Fluturele negru in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Fluturele negru - Richard Moss" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Puterea Dragostei - Paul Ferrini Urmatoarea carte recomandata din categoria Paranormal / Senzational
Paul Ferrini
6,97 lei
Manualul vindecatorului bioterapeut - Christian & Miriam Dikol Urmatoarea carte recomandata din categoria Paranormal / Senzational
Christian & Miriam Dikol
31,35 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Paranormal / SenzationalCarti recomandate din categoria Paranormal / Senzational