Firesc

Firesc - Petru Cimpoesu
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFiresc
Comanda acum "Firesc - Petru Cimpoesu" de pe libraria ishop la pretul de 33,20 lei
Descriere carte:
Romanul e incontinuu hranit de aici forta lui cu o sumedenie de observatii din acelea ce dau substanta prozei adevarate si arata ca autorul stie foarte multe despre lumea din jur si cosmica, exterioara si interioara in care traieste. (Valeriu Cristea)  

Jurnalul Iuniei da cel mai bine masura disponibilitatilor artistice ale prozatorului. Aflam aici o stiinta impecabila de a surprinde banalitatea de care se inconjoara lumea si care devine noua sa mitologie, dar si capacitatea de a evoca fragmente de trecut in toata prospetimea si naturaletea lor (...). In genere, Petru Cimpoesu are o capacitate indiscutabila de a transcrie realitatea si, chiar cind aceasta iese din tiparele obisnuite, impresia de firesc este coplesitoare. (Radu G. Teposu)  

Petru Cimpoesu mi se pare cel mai in forma prozator roman al momentului. Si nu cred ca spun o vorba mare. In fond, cati dintre scriitorii nostri au reusit sa dea, succesiv si intr-un interval de doar sase ani, trei romane precum Povestea Marelui Brigand (2000), Simion liftnicul (2001) si Christina Domestica si Vinatorii de suflete (2006)? (Andrei Terian)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Firesc
Cartea Firesc in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Firesc - Petru Cimpoesu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Orbitor. Aripa dreapta - Cartarescu Mircea Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Cartarescu Mircea
0,00 lei
Bulevardul visurilor - Ana Cioclov Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Ana Cioclov
23,75 lei
Ciresarii (5 volume) - Constantin Chirita Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Constantin Chirita
57,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana