Fiicele lui Allah

Fiicele lui Allah - Nedim Gursel
Pret: 22,41 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFiicele lui Allah
Comanda acum "Fiicele lui Allah - Nedim Gursel" de pe libraria ishop la pretul de 22,41 lei
Descriere carte:
Urmarit in justitie in Turcia pentru "denigrarea valorilor religioase ale populatiei", Nedim Gursel ofera in aceasta opera de fictiune in primul rand o desavarsita arta literara, dincolo de rase, culturi si religii.

Viata Profetului Islamului, faptele de arme ale unui tanar ofiter otoman, copilaria leganata de credinta musulmana a autorului, tanguirile Fiicelor lui Allah - trei zeite din panteonul arab - toate isi regasesc locul pe aceasta harta literara a Turciei, precisa si poetica in aceeasi masura, in care modernitatea si traditia se ingemaneaza nu intotdeauna armonios.

"In apropierea casei se afla un loc viran, pe care va strangeati ca sa va jucati. Bile, turca, leapsa, baba-oarba, doar intre baieti... [...]. Va imparteati in doua grupuri si va catarati unul peste altul, pana va prabuseati la pamant. [...]. Ce multe erau, iar voi va jucati necontenit, pana se lasa seara! Zilele erau lungi, aveati intotdeauna timp pentru un alt joc. Nu insa si vinerea - vinerea era ziua de rugaciune." - Nedim Gursel, Fiicele lui Allah

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Fiicele lui Allah
Cartea Fiicele lui Allah in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Fiicele lui Allah - Nedim Gursel" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Adio, arme - Ernest Hemingway Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Ernest Hemingway
42,70 lei
TARA LUI DUMNEZEU - Ross Raisin Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Ross Raisin
37,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala