Fiica alchimistului

Fiica alchimistului - Katharine McMahon
Pret: 37,95 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFiica alchimistului
Comanda acum "Fiica alchimistului - Katharine McMahon" de pe libraria ishop la pretul de 37,95 lei
Descriere carte:
Un roman seducator despre tainele alchimiei si ale iubirii, despre explorarea lumii si cautarea identitatii, Fiica alchimistului (2006) aduce in prim-plan conflictul dintre doua tipuri de cunoastere: cea stiintifica si cea afectiva. Fiica unui renumit filozof naturalist si alchimist din Buckinghamshire, Emilie Selden pare sa stie totul despre mersul lumii, despre alcatuirea fiintelor si a plantelor, despre cauzele si efectele fenomenelor naturale. Insa totala sa ignoranta in privinta oamenilor o transforma intr-o prada usoara pentru Robert Aislabie, un aventurier atras de titlul ei nobiliar, de averea ei si de aurul produs prin alchimie. Insotindu-si sotul la Londra, Emilie descopera o lume a aparentelor inselatoare, unde marile averi se sprijina pe speculatii si pe comertul cu sclavi, iar femeile sint doar niste accesorii sclipitoare sau niste instrumente ale placerii si, pe masura ce infidelitatile sotului si secretele nasterii si originii ei ies la iveala, isi desavirseste maturizarea, revenind la universul limpede si rational al invataturilor tatalui sau.  

?Katharine McMahon scrie o proza clara, senzuala, plina de spirit? Emilie poate parea la prima vedere o eroina clasica de basm, insa aceasta Frumoasa din Padurea Adormita are profunzime si o inteligenta pe deplin constienta de sine.? ( Washington Post )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Fiica alchimistului
Cartea Fiica alchimistului in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Fiica alchimistului - Katharine McMahon" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cu fiecare zi - Danielle Steel Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti de dragoste
Danielle Steel
28,40 lei
In vartejul timpului - Tamara Mc Kinley Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti de dragoste
Tamara Mc Kinley
28,40 lei
Identitati furate - Douglas Kennedy Urmatoarea carte recomandata din categoria Carti de dragoste
Douglas Kennedy
23,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Carti de dragosteCarti recomandate din categoria Carti de dragoste