Fii genial! Tactici pentru a reusi la testele de aptitudini

Fii genial! Tactici pentru a reusi la testele de aptitudini - Susan Hodgson
Pret: 22,78 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFii genial! Tactici pentru a reusi la testele de aptitudini
Comanda acum "Fii genial! Tactici pentru a reusi la testele de aptitudini - Susan Hodgson" de pe libraria ishop la pretul de 22,78 lei
Descriere carte:
Teste de rationament verbal, numeric, psihometric si multe altele

Cate protuberante sunt pe un ananas si ce este special la acest numar?
Exista un raspuns matematic la aceasta problema clasica, frecvent folosita in testele de rationament numeric. Stii raspunsul?

Testele de evaluare reprezinta in zilele de astazi ceva obisnuit in interviuri, iar aceasta carte-ghid desluseste misterul din gama extinsa a metodelor folosite pentru ocuparea unei noi slujbe.

Fii genial! Tactici pentru a reusi la testele de aptitudini iti da detalii cu privire la aceste probe, cum te pot ajuta si ce anume urmaresc angajatorii. Sunt prezentate teste de la cele mai des folosite la cele mai putin cunoscute, cum ar fi testele de anxietate. De asemenea, se mentioneaza forme de examinare mai putin comune, cum ar fi grafologia sau analiza scrisului de mana, precum si rolul pe care acestea il joaca in procedurile de selectare si de recrutare.

Exista un numar de teste-model pentru pregatire, dar si sfaturi de la angajatorii care le folosesc, psihologii care le-au proiectat si de la candidatii care s-au confruntat cu ele.

Lucrarea reuseste sa te convinga intr-o maniera clara de ce angajatorii considera necesara sustinerea acestor teste, si cum ar trebui sa socotesti si tu acest lucru ca fiind unul firesc. Ofera modalitati de pregatire pentru tine in scopul supravietuirii, pentru evaluarea propriei tale capacitati, te ajuta sa inveti din situatiile testelor cu care te confrunti.

Descoperi ca a sustine aceste probe " nu este neaparat o chestiune rea sau neplacuta, daca adopti o atitudine corespunzatoare ". Si nu e vorba numai despre testele pentru aptitudini si de chestionarele de personalitate, privind stilul de management, lucrarea face referire si la problemele de simulare de afaceri (role-play), precum si la exercitii de prezentare si de abordare a unei discutii.

Autoarea, Susan Hodgson , directorul Departamentului Careers Service de la South Bank University din Londra , in prezent consultant in cariera, cu o experienta de netagaduit, transforma aceasta carte intr-o calauza a reusitei atat pentru angajatori, in special pentru cei care in trecut nu s-au gandit sa foloseasca proceduri variate de testare, cat si pentru candidatii care trebuie sa sustina teste.

Fiecare sectiune a lucrarii este presarata cu exemple pentru diferite tipuri de intrebari si teste care te pot ajuta sa treci "hopul".

In prima parte poti gasi sugestii si indicii pentru pregatirea prealabila, din punct de vedere psihologic, intelectual, precum si pentru cea practica, vizand informatii cu privire la lucrurile la care trebuie sa te astepti si cum sa te asiguri ca performanta ta este foarte buna. Partea a doua contine atat exercitii si intrebari, cat si rezultatele acestora - lucru util in propria verificare. Iar ultima parte, a III-a, specifica surse de ajutor si informatii utile.

Fie ca vizezi un mare centru de recrutare de absolventi, o promovare in cadrul aceleiasi companii, o schimbare a postului sau chiar si o schimbare a profesiei, inveti tactici geniale de a reusi la orice test ce ti se poate da.

Nu mai sta pe ganduri! Curaj!

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Fii genial! Tactici pentru a reusi la testele de aptitudini
Cartea Fii genial! Tactici pentru a reusi la testele de aptitudini in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Fii genial! Tactici pentru a reusi la testele de aptitudini - Susan Hodgson" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cum sa faci fata unui sef dificil - Shaun Belding Urmatoarea carte recomandata din categoria Resurse Umane / Cariera
Shaun Belding
9,49 lei
Open Office si SPSS cu aplicatii in sociologie si psihologie - Pomohaci Cristian Mihai , Lungu Cosmin Urmatoarea carte recomandata din categoria Resurse Umane / Cariera
Pomohaci Cristian Mihai , Lungu Cosmin
20,80 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Resurse Umane / CarieraCarti recomandate din categoria Resurse Umane / Cariera