Fiecare secunda conteaza

Fiecare secunda conteaza - Lance Armstrong
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFiecare secunda conteaza
Comanda acum "Fiecare secunda conteaza - Lance Armstrong" de pe libraria ishop la pretul de 24,61 lei
Descriere carte:
Indubitabil, viata incepe cu nasterea si se termina cu moartea. Daca am intelege asta cu totii am convingerea ca modul in care ne-am trai viata ar fi fundamental diferit. Intotdeauna gasim ca scuza pentru esecurile noastre, diverse forte misterioase sau religioase. Dar iadul si raiul sunt aici, pe pamant, in fiecare zi, create de noi. Cartea este o alternative la tot materialul motivational ce a aparut pana in present. Este o provocare penru oricine si ii poate lasa indiferenti doar pe cei care accepta infrangerea si nu inteleg ca pot castiga doar daca isi asuma lupta. Ceea ce s-a intamplat cu Armstrong nu este nici pe departe un miracol ci rezultatul dirijarii constiente a eforturilor spre atingerea unui tel.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Fiecare secunda conteaza
Cartea Fiecare secunda conteaza in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Fiecare secunda conteaza - Lance Armstrong" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
O alegere profitabila - Don Huston, Chris Crouch, George Lucas Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Don Huston, Chris Crouch, George Lucas
20,81 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala