Fetele Rele Obtin Tot Ce Vor, Fetele Bune Nu Pierd Nimic

Fetele Rele Obtin Tot Ce Vor, Fetele Bune Nu Pierd Nimic - Ute Ehrhardt
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFetele Rele Obtin Tot Ce Vor, Fetele Bune Nu Pierd Nimic
  • Autor: Ute Ehrhardt
  • Editura: Nemira
  • Colectia: Bonton
  • Categoria: Diverse
  • ISBN: 978-606-8073-30-9
  • An aparitie: 2009
  • Numar de pagini: 352
  • Format carte: 107 x 178 mm
Comanda acum "Fetele Rele Obtin Tot Ce Vor, Fetele Bune Nu Pierd Nimic - Ute Ehrhardt" de pe libraria ishop la pretul de 22,41 lei
Descriere carte:

Ute Erhardt continua in stilul caracteristic povestile despre femeii si puterea lor si in Fetele Rele Obtin Tot Ce Vor, Fetele Bune Nu Pierd Nimic.

?In multe privinte exista un avans al femeilor. De la aparitia cartii Fetele bune ajung in rai, cele rele oriunde vor, m-a frapat intr-o masura si mai mare faptul ca nici femeile puternice nu s-au familiarizat inca prea bine cu gandul ca, in multe domenii, ele sunt mai bune. Scopul meu este acela de a privi cat mai obiectiv posibil aceste avantaje ale femeii si de a arata cum pot fi ele puse in valoare.

Noi am cedat prea multa vreme: Acolo unde barbatii se bat cu pumnul in piept, ei nimeresc adesea niste femei cu respectul de sine stirbit. Chiar cand dispun de niste posibilitati mai modeste, femeile competente le fac concurenta barbatilor.

Numai femeia care isi cunoaste atuurile, care sansa de a le opune rezistenta. Numai asa ea va ramane, intr-un mod firesc si constient de sine, pe pozitia ei. Nu vreau sa fac aici o delimitare intre femeie si barbat, cu atat mai putin, sa ma intreb care din ei doi este omul mai bun sau mai rau. Intentia mea este aceea de a le face pe femei sa simta ce capacitati zac in ele si ce posibilitati au, fiindca atunci ele isi vor folosi talentele, vor avea succes si chef de viata. Era cuminteniei s-a incheiat.? Ute ErhardtVezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Fetele Rele Obtin Tot Ce Vor, Fetele Bune Nu Pierd Nimic
Cartea Fetele Rele Obtin Tot Ce Vor, Fetele Bune Nu Pierd Nimic in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Fetele Rele Obtin Tot Ce Vor, Fetele Bune Nu Pierd Nimic - Ute Ehrhardt" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Terapia prin vitamine - Maude Bouchard Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Maude Bouchard
9,32 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
DiverseCarti recomandate din categoria Diverse