Ferigi si elefanti si alte eseuri despre crestinism

Ferigi si elefanti si alte eseuri despre crestinism - C.S. Lewis
Pret: 19,80 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFerigi si elefanti si alte eseuri despre crestinism
Comanda acum "Ferigi si elefanti si alte eseuri despre crestinism - C.S. Lewis" de pe libraria ishop la pretul de 19,80 lei
Descriere carte:
"Unii oameni au pretentia ca vad sporii de feriga, dar nu zaresc un elefant la zece metri departare, ziua in amiaza mare." ( C.S. Lewis )

In distincta sa infatisare scriitoriceasca, C.S. Lewis ofera cu prilejul acestei noi colectii de eseuri o aparare a dreptei credinte crestine, confruntata cu amenintarile evului contemporan. Textele cuprinse aici sondeaza zone profunde si sensibile ale sufletului religios, abordand cu simt logic, cu imaginatie si cu exemple captivante probleme specifice discursului de tip teologic, precum noima apartenentei la Trupul lui Hristos, semnificatia si puterea rugaciunii, intelesul iertarii, adevarul istoric al intamplarilor descrise in Biblie, sau chestiuni ce tin de un spectru mai larg, cum ar fi atitudinea fata de razboi si fata de moarte in genere, falsul conflict dintre religie si tehnologie ori pretentiile nejustificate ale unora de a descifra sensul istoriei.

Argumentatia bine inchegata si de o mare limpezime, pusa in lumina de numeroase citate si aluzii la Scriptura si pigmentata cu inconfundabile tuse de umor si ironie, descopera carturarul fermecator si patrunzator care in finalul fiecarui pasaj lasa nostalgia vorbei scrise si graba de a ne adanci in urmatorul, spre a regasi savoarea pe care-o au doar fructele coapte ale mintii.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Ferigi si elefanti si alte eseuri despre crestinism
Cartea Ferigi si elefanti si alte eseuri despre crestinism in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Ferigi si elefanti si alte eseuri despre crestinism - C.S. Lewis" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Castelul - Franz Kafka Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Franz Kafka
26,10 lei
Fantoma iese din scena - Philip Roth Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Philip Roth
23,70 lei
Arhipelagul insomniei - Antonio Lobo Antunes Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Antonio Lobo Antunes
24,30 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala