Fenomenele vibratorii ale casei noastre

Fenomenele vibratorii ale casei noastre - Gilles Frechet
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFenomenele vibratorii ale casei noastre
Comanda acum "Fenomenele vibratorii ale casei noastre - Gilles Frechet" de pe libraria ishop la pretul de 25,65 lei
Descriere carte:
Este de neconceput sa alegi un apartament sau o casa fara sa verifici existenta riscurilor neaparente: cele mai periculoase. Care sunt aceste riscuri? Cele legate de existenta unor retele telurice si geobiologice. Geobiologia studiaza subsolul, solul si materialele. Exista cariere, zone de fractura geologica, panze de apa subterane, retele magnetice (Hartmann, Curry, Palm), emanatii gazoase, energii invizibile. Telurismul se ocupa de efectele undelor si radiatiilor provenind din subsol. Acum stim: totul e vibratie! Asadar, se cuvine sa ne asiguram ca locul unde traim (casa, apartament) este liber de stres, de orice energie conflictuala provenind de la groapa de gunoi, de la o poluare, de la o linie de inalta tensiune... Corpul omenesc fiind o antena, trebuie neaparat sa nu-l supraincarcam. Autorul ne explica cum sa facem fata tuturor dificultatilor, in primul rand reperandu-le si masurandu-le. Daca sunt foarte grave, nu trebuie sa achizitionam casa sau apartamentul. In sfarsit, Gilles Frechet abordeaza aspectele Feng Shui: amplasamentul casei pe teren, alegerea materialelor de constructie, forma casei, destinatia si amenajarea incaperilor, folosirea culorilor si iluminatului, amplasamentul mobilei... Cartea lui Gilles Frechet este un ghid nepretuit, practic, indispensabil, care trebuie consultat si aplicat inainte de cumpararea locuintei. Daca deja avem o locuinta " cazul cel mai frecvent ", atunci ghidul ne invata cum sa verificam riscurile existente si care sunt hotararile care se impun.

Format :15.5/23 cm pagini : 176

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Fenomenele vibratorii ale casei noastre
Cartea Fenomenele vibratorii ale casei noastre in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Fenomenele vibratorii ale casei noastre - Gilles Frechet" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Secretele exploratorilor astrali - Pavel Corut Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Pavel Corut
5,70 lei
Ursuletii De Miere. Jumatate De An Impreuna Cu Cei Trei Ursuleti - CHALOUPEK Vaclav, VOGELTANZ Jaroslav, Trad. GADINCEANU Mihaela Romanita Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
CHALOUPEK Vaclav, VOGELTANZ Jaroslav,...
17,91 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
DiverseCarti recomandate din categoria Diverse