Fenomene aerospatiale neidentificate

Fenomene aerospatiale neidentificate - Yves Sillard (coord. )
Pret: 25,65 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFenomene aerospatiale neidentificate
Comanda acum "Fenomene aerospatiale neidentificate - Yves Sillard (coord. )" de pe libraria ishop la pretul de 25,65 lei
Descriere carte:
De mai multe decenii, mii de martori, in Franta, zeci de mii, in intreaga lume, au observat evenimente insolite asupra carora isi pun intrebari si asteapta, in mod justificat, din partea comunitatii stiintifice, o analiza aprofundata si o incercare de explicatie. Tacerea aproape totala a mediilor stiintifice, dovada aparenta a unui dezinteres total, a fost, pana in prezent, singurul raspuns la intrebarile lor. Cu foarte putine exceptii, autoritatile publice au adoptat o atitudine similara, abtinandu-se de la orice declaratie oficiala privind acest subiect, probabil considerat prea periculos.

Aceasta carte isi doreste sa abordeze, fara nici o idee preconceputa, un subiect care a facut in deceniile trecute obiectul reactiilor pasionale si irationale, intr-o atmosfera uimitoare de dezinformare: cel al fenomenelor aerospatiale neidentificate Destinata informarii marelui public, lucrarea ar trebui sa intereseze si oamenii de stiinta.

Autorii se bazeaza pe marturiile inregistrate la CNES (Centrul National de Studii Spatiale) in ultimii treizeci de ani si pe un spectru mondial de observari aeronautice raportate de piloti, in conditii de maxima seriozitate si rigurozitate, care nu pot lasa nici cea mai mica indoiala in privinta credibilitatii lor. Un procentaj semnificativ al acestor observari, a caror realitate nu poate fi contestata, rezista in fata oricarei explicatii ce apeleaza la fenomene astronomice, spatiale sau meteorologice cunoscute. Sunt evocate diferite ipoteze, care incearca sa explice inexplicabilul, fiind analizata cea a vehiculelor provenite de pe exoplanete.

  Cei care au conceput lucrarea Fenomenele aerospatiale neidentificate spera ca macar o parte dintre oamenii de stiinta, adoptand o atitudine mai constructiva decat cea de pana acum, sa se intereseze, fara sa se teama de critica, de problemele pe care, prin forta lucrurilor, aceasta carte le examineaza doar in treacat.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Fenomene aerospatiale neidentificate
Cartea Fenomene aerospatiale neidentificate in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Fenomene aerospatiale neidentificate - Yves Sillard (coord. )" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cum sa folositi energia piramidei - Ramon Plana, P. Palos Pons Urmatoarea carte recomandata din categoria Paranormal / Senzational
Ramon Plana, P. Palos Pons
7,25 lei
Manualul vindecatorului bioterapeut - Christian & Miriam Dikol Urmatoarea carte recomandata din categoria Paranormal / Senzational
Christian & Miriam Dikol
31,35 lei
Orice poate fi vindecat - Martin Brofman Urmatoarea carte recomandata din categoria Paranormal / Senzational
Martin Brofman
33,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Paranormal / SenzationalCarti recomandate din categoria Paranormal / Senzational