Feng shui. Un mod de viata

Feng shui. Un mod de viata - Hua Hu Chang
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFeng shui. Un mod de viata
  • Autor: Hua Hu Chang
  • Editura: Niculescu
  • Colectia:
  • Categoria: Feng Shui
  • ISBN: 978-973-748-128-3
  • An aparitie: 2007
  • Numar de pagini: 156
  • Format carte: 13 x 20 cm
Comanda acum "Feng shui. Un mod de viata - Hua Hu Chang" de pe libraria ishop la pretul de 6,21 lei
Descriere carte:
Disciplina practica si mai cu seama "profana", nesubordonata vreunei credinte sau practici religioase, vizand optimizarea circulatiei energiei cosmice ("chi" sau "qi") pentru ameliorarea calitatii vietii, "feng shui"-ul (sau "fong chouei" - "apa si vant" - in denominatia originara, careia i-a fost preferat neologismul sosit pana la noi prin filiera limbii engleze) isi afla izvorul in cosmogonia chinezeasca figurata inca din mileniul X i.Hr. si primul ei corifeu in persoana imparatului Fou-Hi, cel care, doua secole mai tarziu, avea sa-i aseze bazele oficiale. Ulterior, principiile fundamentale ale cosmogoniei chineze aveau sa fie canalizate in practica catre dezvoltarea unor discipline cum ar fi "yi-king", "astrologia", "acupunctura", "fitoterapia", "macrobiotica" sau "geomantia", ultima dintre ele, urmarind ameliorarea globala a calitatii vietii prin asigurarea unei circulatii optime a energiei cosmice in mediul inconjurator, fiind cea din care se presupune astazi ca s-ar fi desprins acum circa 4 000 de ani "feng shui"-ul, formula "democratizata", abandonand atentia acordata initial de geomantie exclusiv bunastarii si prosperitatii claselor sus-puse, pentru a se dedica si vietii, mai modeste, a supusilor.
Volumul isi propune o "popularizare" a artei ancestrale a "feng shui"-ului, initiind in insusirea termenilor si notiunilor de baza si aducand clarificari asupra intelesurilor acestora, pentru ca, apeland la "regia" intrebarilor si raspunsurilor, sa evidentieze efectele benefice ale "feng shui"-ului aplicat atat in spatiul locuintei, cat si in alte aspecte ale vietii - sanatate, dragoste si cariera -, in cadrul unei pledoarii pentru integrarea conceptelor "feng shui" in viata de zi cu zi a fiecaruia dintre noi, careia sa-i confere armonie si echilibru.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Feng shui. Un mod de viata
Cartea Feng shui. Un mod de viata in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Feng shui. Un mod de viata - Hua Hu Chang" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Feng Shui pentru orasele moderne - Richard Taylor Urmatoarea carte recomandata din categoria Feng Shui
Richard Taylor
14,25 lei
Feng Shui. Usor si repede -  Barb Rogers Urmatoarea carte recomandata din categoria Feng Shui
Barb Rogers
7,60 lei
Feng Shui. Ghid practic - Richard Taylor, Wang Tann Urmatoarea carte recomandata din categoria Feng Shui
Richard Taylor, Wang Tann
12,16 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Feng ShuiCarti recomandate din categoria Feng Shui