Femeile si banii

Femeile si banii - Suze Orman
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFemeile si banii
  • Autor: Suze Orman
  • Editura: Amaltea
  • Colectia: Cunoastere Autoeducare Business
  • Categoria: Finante
  • ISBN:
  • An aparitie: 0
  • Numar de pagini: 0
  • Format carte:
Comanda acum "Femeile si banii - Suze Orman" de pe libraria ishop la pretul de 26,60 lei
Descriere carte:
Cum se face ca femeile, care sunt atat de competente in toate celelalte domenii ale vietii lor, nu pot da dovada de aceeasi determinare atunci cand vine vorba de probleme financiare?
Daca banii reprezinta diferenta dintre un viitor caracterizat de siguranta si confort si unul de indoiala si teama, daca ei sunt un factor important in fericirea personala, ba mai mult, sunt dovada felului in care ne pretuim si ne percepem... de ce nu avem mai multa grija de banii nostri?
In "Femeile si banii", Suze Orman ne cere sa ne schimbam modul de a gandi. Cand este vorba despre finante ? si chiar de realizarile profesionale ? prea des femeile se subapreciaza. Ea ne provoaca sa ne mandrim cu ceea ce suntem, sa actionam pentru un viitor financiar sigur si sa ne dobandim propria putere. In plus, ea cerceteaza relatia disfunctionala si complexa pe care o au femeile cu banii. Cu amestecul caracteristic de compasiune si intelegere profunda, ea pune la dispozitia femeilor informatii financiare pentru a depasi blocajele care le-au impiedicat sa castige mai mult de pe urma banilor pe care ii fac.
Suze Orman ofera nu doar posibilitatile a ce ar putea fi o viata prospera, ci si puterea si instrumentele pentru a obtine acea viata.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Femeile si banii
Cartea Femeile si banii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Femeile si banii - Suze Orman" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Leasing - Tita-Nicolescu Gabriel Urmatoarea carte recomandata din categoria Finante
Tita-Nicolescu Gabriel
24,90 lei
Finante publice. Sinteze. Aplicatii. Teste-grila - Dan Moraru , Mihai Nedelescu , Cristina Stanescu , Oana Preda Urmatoarea carte recomandata din categoria Finante
Dan Moraru , Mihai Nedelescu , Cristi...
33,25 lei
Mic lexicon financiar- bancar si bursier - Giurgiu Aurel Ioan , Ungurean Pavel Vasile , Duma Florin Sebastian Urmatoarea carte recomandata din categoria Finante
Giurgiu Aurel Ioan , Ungurean Pavel V...
19,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
FinanteCarti recomandate din categoria Finante