Femeie goala, femeie neagra. Roman erotic african

Femeie goala, femeie neagra. Roman erotic african - Calixthe Beyala
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFemeie goala, femeie neagra. Roman erotic african
Comanda acum "Femeie goala, femeie neagra. Roman erotic african - Calixthe Beyala" de pe libraria ishop la pretul de 4,75 lei
Descriere carte:


?Si, in aceasta zi care piere, impodobita cu cele mai frumoase bijuterii ale lui Dumnezeu, eu il astept. Picioarele mele il asteapta, indepartate, ca acelea ale femeilor din trecut, ca
acelea ale femeilor din viitor. Sunt animalul pregatit pentru sacrificiu, cel menit sa maguleasca orgoliul zeilor. El ma acopera cu trupul lui si eu il las sa treaca fara sa-i opun vreo rezistenta.
Imi strapunge sufletul si pantecele asa cum un fulger sfasie bolta cereasca. Intru in scanteierea simturilor. Dorinta mi se urca la cap, de parca as fi baut rachiu de porumb. Fiinta mea, intreaga mea fiinta ia foc bucatica cu bucatica, pana cand se transforma in cenusa. Gemem si cuvinte imprudente ne ies din gura: te iubesc. Te voi iubi totdeauna. Am mers atat de departe incat am impresia ca momentele care vor urma de acum inainte vor fi terne si goale?.
Calixthe Beyala

?Femeie goala, femeie neagra, imbracata in culoarea ta care este viata, in forma ta care este frumusete??.
O fabula violenta, senzuala si provocatoare despre Africa, o Africa zguduita de revolta si resemnare. Intre tandrete si dezmat, acest roman erotic conjuga originalitatea si umorul autoarei, intr-o poveste exotica despre dimensiunea subversiva a sexualitatii si libertatea femeii.

?Limba pe care o vorbesc eu nu e franceza lui Baudelaire. E o limba mult mai elastica, pe care eu o adaptez la viziunile mele, la cultura si traditiile din care ma revendic. E o limba cu totul noua?.
Calixthe Beyala

Nascuta in Camerun, Calixthe Beyala a fost recompensata cu Grand Prix du roman de l'Academie Francaise, Prix Francois Mauriac de l'Academie Francaise, Grand Prix de l'Unicef, Prix tropique, Grand Prix Litteraire de l'Afrique Noire, este tradusa in numeroase limbi si cunoscuta in strainatate, in Statele Unite ale Americii cartile ei fiind studiate in universitate. A mai scris si romanele: Maman a un amant , 1993; Asseze l'Africaine , 1994; Les Honneurs perdus , 1996; La petite fille du reverbere , 1997, etc.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Femeie goala, femeie neagra. Roman erotic african
Cartea Femeie goala, femeie neagra. Roman erotic african in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Femeie goala, femeie neagra. Roman erotic african - Calixthe Beyala" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Fete - Nic Kelman Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura erotica
Nic Kelman
28,40 lei
Superfemeia - Alfred Jarry Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura erotica
Alfred Jarry
14,25 lei
Visatorii - Gilbert Adair Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura erotica
Gilbert Adair
0,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura eroticaCarti recomandate din categoria Literatura erotica