Femeia in negru

Femeia in negru  - Susan Hill
Pret: 23,75 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roFemeia in negru
Comanda acum "Femeia in negru  - Susan Hill" de pe libraria ishop la pretul de 23,75 lei
Descriere carte:
Mandra si solitara, Casa din Mlastina Tiparului vegheaza asupra smarcurilor cu apa sarata, batute de vant si aflate de cealalta parte a Digului celor Noua Vieti. Arthur Kipps, un tanar avocat, este trimis sa participe la inmormantarea singurului locatar al casei, nestiind de secretele tragice ce zac ascunse dincolo de ferestrele oblonite. Abia dupa ce zareste o tanara femeie palida, invesmantata toata in negru, incepe sa fie coplesit de neliniste, sentiment intarit de localnicii care ezita sa vorbeasca despre strania aparitie ? si intentiile ei cumplite.

Femeia in negru , o poveste cu fantome plasata in epoca victoriana, este unul dintre cele mai cunoscute romane ale scriitoarei britanice Susan Hill. A fost adaptat pentru scena in 1989 si continua sa se joace cu succes in West End-ul londonez, ca si pe scenele a numeroase teatre din intreaga lume. 

Susan Hill (n.1942) este o prolifica autoare de romane, povestiri, carti pentru copii, lucrari de non-fictiune si piese de teatru. Scrierile sale au fost distinse cu premiile Whitbread, Somerset Maugham si Mail on Sunday /John Llewellyn Rhys, fiind apreciate de critica, multe dintre ele atingand statutul de bestseller: King of the Castle , The Bird of Night, The Albatross , Mrs de Winter (continuare a romanului Rebecca de Daphne du Maurier), seria de romane politiste avandu-l ca protagonist pe detectivul Simon Serrailler etc. In 1972, Susan Hill a primit titlul de Fellow of the Royal Society of Literature.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Femeia in negru
Cartea Femeia in negru  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Femeia in negru - Susan Hill" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cantecul misiunii - John Le Carre Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
John Le Carre
42,73 lei
Caderea noptii - Nelson DeMille Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
Nelson DeMille
42,75 lei
Fara drept de apel - Jeffrey Archer Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
Jeffrey Archer
31,50 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Thriller / SuspansCarti recomandate din categoria Thriller / Suspans